Vicepreşedintele liberal al CJ Alba susţine că a fost ameninţat de Dragnea şi, indirect, de Ponta: Ameninţarea a devenit o politică de stat

Vicepreşedintele liberal al CJ Alba susţine că a fost ameninţat de Dragnea şi, indirect, de Ponta: Ameninţarea a devenit o politică de stat

Vicepreşedintele liberal al CJ Alba, Florin Roman, susţine că a fost ameninţat direct de vicepremierul Liviu Dragnea după o întâlnire privind regionalizarea şi indirect de premierul Victor Ponta prin intermediul unui alt lider PSD, precizând că face dezvăluirile pentru a arăta "stilul celor din PSD".

Vicepreşedintele liberal al CJ Alba susţine că a fost ameninţat de Dragnea şi, indirect, de Ponta: Ameninţarea a devenit o politică de stat (Imagine: Codrin Prisecaru/Mediafax Foto)

Florin Roman, care este şi preşedintele PNL Alba Iulia, a declarat, vineri, corespondentului MEDIAFAX că în România "ameninţarea a devenit o politică de stat" şi acest lucru l-a simţit de două ori "pe propria piele" fiind ameninţat direct de vicepremierul Liviu Dragnea după o întâlnire privind regionalizarea şi indirect de premierul Victor Ponta , prin intermediul unui alt lider PSD.

"Din păcate pentru o ţară democratică, ameninţarea a devenit o politică de stat. Am simţit-o pe propria piele de două ori. Prima dată, când a avut loc întâlnirea de la Sibiu privind regionalizarea şi am atras atenţia acolo, în prezenţa ministrului Liviu Dragnea, că am fost invitaţi la un simulacru şi după această întâlnire l-am invitat pe domnul Dragnea şi la Alba Iulia, să facem o conferinţă despre regionalizare, iar domnul Dragnea mi-a transmis la momentul respectiv personal că nu crede că îmi doresc să vină la Alba Iulia pentru că, dacă o să vină la Alba Iulia, o să aibă grijă domnia sa să mă pună la punct. Aşa cum ştiţi, în momentul respectiv în judeţul Alba, la Consiliul Judeţean era, ca şi acum, o alianţă PDL-PNL.

Un al doilea moment de acest gen s-a consumat după inaugurarea tronsonului de autostradă de pe culoarul IV, după ce a avut loc un accident în lanţ, iar eu am cerut demisia directorului CNADNR, un lider important al PSD, căruia nu o să îi dau numele pentru că nu pot face dovada fiind o discuţie telefonică, mi-a transmis că ar fi bine să nu mai cer demisia directorului CNADNR după acel accident întrucât premierul Victor Ponta este foarte supărat şi mi-a transmis să îmi bag minţile în cap. I-am spus atunci că astfel de practici sunt caracteristici comuniştilor sau PSD-iştilor, şi nu Partidului Naţional Liberal", a spus Roman.

Întrebat de ce face aceste dezvăluiri doar acum, Florin Roman a spus că la momentele respective le-a considerat "scăpări la nervi", însă cazul recent al deputatului PNL George Scutaru l-a făcut să creadă că este "un stil de lucru" al celor de la PSD.

"Acum am văzut declaraţia domnului Dragnea prin care îl făcea mincinos pe preşedintele PNL, Crin Antonescu , şi pe domnul Scutaru şi am vrut să vă confirm că acesta este stilul lor de lucru şi ei (liderii PSD - n.r.) consideră că proferând ameninţări şi injurii se impun. Se impun probabil la ei, la PSD, nu la PNL", a afirmat Roman.

Florin Roman este unul dintre liderii PNL Alba care, atât în timpul în care a funcţionat USL, cât şi ulterior a fost un critic vocal al PSD. De asemenea, el a susţinut prin poziţia sa de vicepreşedinte al CJ Alba şi alianţa locală formată în Consiliul Judeţean între PNL şi PDL.

Sursa: mediafax.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 Misterioasa navă iraniană care s-a întors ieri, subit, după trei ani, acasă

3 Document secret rusesc obținut de Washington Post

4 Ucraina a încălcat „linia roșie nucleară” a Rusiei? / Culisele unui atac ucrainean asupra unei ținte-cheie din Rusia

5 Foarte interesante amănunte...