Victor Ponta, amenințat cu BĂTAIA de o FEMEIE: Nu o să mă uiți toată viața!

Victor Ponta, amenințat cu BĂTAIA de o FEMEIE: Nu o să mă uiți toată viața!

Andreea Paul îi dă un ultimatum lui Victor Ponta pe care îl acuză că l-ar fi pus pe Corneliu Vadim Tudor să îi atace părinții.

”Ponta, ia-ți hienele mizerabile de pe părinții mei că-ți dau o mamă de bataie pe 16 noiembrie de nu mă uiți toată viața!

În această seară, Vadim mi-a atacat părinții la România TV cu minciuna că ar fi cumpărat o mie de cartele pentru a-l amenința. Nu găsește pur și simplu vreun argument cu care să-și susțină candidatul preferat și atunci minte și atacă murdar. Ridicol. Penibil. Lamentabil. Părinții mei sunt oameni buni, simpli, educați. Pe scurt, sunt oameni de toată isprava. Am rugat postul de televiziune în cauză să-mi ofere posibilitatea de a răspunde în direct la acuzațiile mincinoase livrate tot pe telefon. Nu am primit-o. Părinții lui Klaus Iohannis au fost și ei atacați nedrept de armata de hiene pontiste. Asta e România pe care v-o doriți? Cu atacuri murdare și minciuni? Cu atacuri la adresa părinților? Politica murdară a echipei lui Victor Ponta trebuie să înceteze pe 16 noiembrie.”, a scris Paul pe o rețea de socializare.

Noi v-am spus că Vadim, odată plătit, face toţi banii!
 


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Atac cu rachete fără precedent al Ucrainei împotriva Rusiei

2 Voi ați văzut asta? / America, oameni buni...

3 VIDEO București 2024...

4 Așa o fi?

5 Misterioasa decizie a Armatei Chinei...