VIDEO de SENZAŢIE/Liderii PSD Gorj, acuzați că boicotează campania lui Ponta/ Au crezut că vine Victoraș, taie panglica la Mall, gata, pe noi asta ne interesează, le-am luat mințile la fraieri!

VIDEO de SENZAŢIE/Liderii PSD Gorj, acuzați că boicotează campania lui Ponta/ Au crezut că vine Victoraș, taie panglica la Mall, gata, pe noi asta ne interesează, le-am luat mințile la fraieri!

Un ziarist apropiat conducerii PSD Gorj a răbufnit, într-o recentă emisiune TV, vorbind despre ”campania catastrofală” care i se face lui Ponta în județul pe care-l reprezintă de 10 ani ca deputat, despre noul val de ”țâș-bâști vai de capul lor” din PSD Gorj,  despre cum sunt ținute ”la pușculiță” sumele imense colectate de liderii PSD pentru campanie,  pe principiul că ”Ponta las`, că o ieși el”.

Sorin Călugărița, director editorial la GORJ TV, avansează inclusiv ipoteza conform căreia liderilor PSD Gorj  le este rușine să-l susțină pe Victor Ponta, în contextul în care ”s-ar putea vorbi o săptămână în legătură cu realizările lui Boc, de la Cluj, în timp ce cu înfăptuirile lui Ponta din Gorj termini foarte repede.”

 ”În Gorj, campania lui Ponta este catastrofală! Ponta e umflat în sondaje.”

”Victor Ponta, în momentul de față, are probleme majore în campania electorală. Sondajele,  o spun cu toată tăria, cele prezentate în zona media favorabilă lui Victor Ponta, sunt umflate în sensul ăsta. Victor Ponta se află într-o situație mult mai riscantă decât cea în care s-a aflat Adrian Năstase cu Traian Băsescu. În momentul de față, campania este extrem de prost concepută, a fost prima săptămână de acomodare, în cea de-a doua intră acei militanți ai PSD, cu acele caiete, care vor explica ce a făcut guvernul Ponta, pentru ce trebuie votat Victor Ponta, după care se va intra în forță în televiziuni, în presă. Cei care se ocupă de campania electorală a lui Victor Ponta dați-mi voie să vă spun că o fac în dorul Lelii. Nu știu cum este în alte județe. În județul Gorj, campania care este făcută lui Victor Ponta este catastrofală.”

”Sunt vreo doi – trei țâș-bâști la PSD, vai de capul lor și intelectual”

”Nu este vorba de niciun fel de campanie, nu se face niciun fel de campanie. Tot timpul au făcut-o lăutărește. Sunt vreo doi – trei pe la partid, care cred că se pricep la campaniile electorale… Să vedeți ce fițe, ce figuri, că ei știu… Îi cunosc, înțelegeți?  Sunt foarte ușor de iritat, sunt niște domni iritabili care cred că ei stăpânesc foarte bine politica.

Sunt niște țâș-bâști pe acolo, care – s vai de capul lor și intelectual, au prins niște funcții și li se pare că nu mai este nimeni ca ei. Se calcă pe bătături, sunt organizați foarte prost, nu există cineva care să conducă în mod efectiv campania, implicarea este jenantă, rezultatul la Gorj va fi catastrofal. Să nu uităm că, la europarlamentare, Gorjul, datorită acestor mari meseriași și conducători de organizații din Gorj, președinți, președinți executivi, ce or mai fi ei pe acolo, au obținut cel mai slab rezultat din Oltenia.”

”Purtător de cuvânt, o jurnalistă cu probleme”

”Ce vrei să se întâmple în momentul în care o organizație cum este a PSD Gorj nu a fost în stare, din atâția membri, să găsească un purtător de cuvânt? Au trebuit să importe o jurnalistă de valoare îndoielnică, care are și probleme mari de comunicare , care la un moment dat era plasată de partea cealaltă și i-a bubuit pe ăștia de la PSD și pe Ponta în toate felurile. Dacă au ajuns, în disperarea asta, să apeleze la serviciile unei astfel de persoane, înseamnă că e rău.”

”Banii de campanie, la pușculiță, și Ponta <<las` că o ieși el>>!”

”Dacă președinții Călinoiu și Cârciumaru nu văd lucrul ăsta, dacă pe ei atât îi duce mintea politică, dacă atât poate nenea Ion și nenea Florin, ce să le fac eu că Ponta o să obțină cele mai slabe rezultate în Gorj? Ce să le fac eu că ei încearcă pe toate căile… Au pus trei afișe!  Încearcă banii ăia de campanie pe care i-au adunat pentru afișe, pentru tot felul de bannere, încearcă să cheltuie cât mai puțin, să îi adune la pușculiță, și Ponta ”las` că o ieși el”! Cu șmecherii de astea Ponta o să aibă mari surprize. Campania este absolut jenantă! Vii și iei sfătuitori și purtători de cuvânt tot felul de ageamii, mai vine un nene care, mă rog, se dă nu știu ce ziarist la nu știu ce televiziune, care trăiește și ăla din banii statului, și i-au prostit, domnule. Rezultatul, țineți minte, la Gorj va fi jenant.”

”Bani pentru campanie, s-au adunat, dacă vă spun niște sume, vă închinați!”

”Oamenii ăștia…, trăiești cu impresia că sunt la sfârșit de mandate, că li s-a cam terminat energia, că-i interesează, pur și simplu, să-și termine liniștiți treaba, să plece la pensie… Dacă o fi bine, mai candidăm o dată… Deci înainte se cheltuiau bani foarte mulți, acum se fură foarte mulți. Bani pentru campanie, eu am informații foarte clare, s-au adunat, dacă vă spun niște sume, vă închinați!”

”Ori le este rușine cu Victor Ponta, ori nu sunt convinși că este un candidat bun”

”Vă dați seama cât de credibil este la PSD purtătorul de cuvânt, care înjura PSD-ul, acum câteva luni… Pe oamenii ăștia eu nu îi acuz de rea-intenție, eu îi acuz de prostie! Mă uit așa: ce ar fi să mă întreb dacă oamenii ăștia care conduc organizația PSD, poate le e rușine cu Victor Ponta!

Îmi pun niște întrebări: domn`e, stai puțin, de ce nu iese Călinoiu sau Cârciumaru sau Florescu, sau nu știu care de la PSD, să îl susțină pe Victor Ponta? Ori le este rușine cu Victor Ponta, ori nu sunt convinși că este un candidat bun – eu așa o iau – ori până la urmă nu au ce spune, nu a făcut nimic Victor Ponta?”

 ”Dacă vorbeai de Boc, la Cluj, scuză-mă, vorbeai o săptămână!… La Victor Ponta terminăm repede…”

”Chestiile astea cu centura, cu nu știu ce, se tot spun, de câteva luni… Până la urmă, ce să tot ieși la oameni? Poți să le tot spui că s-a deschis Mall-ul o săptămână? Dacă vorbeai de Boc, la Cluj, scuză-mă, vorbeai o săptămână!… La Victor Ponta terminăm repede… Vor obține rezultatul cel mai prost, din toată Oltenia. Comparați ce face PSD la Gorj și ce face Olguța, la Craiova.”

”Ponta cele mai proaste rezultate le va avea la Gorj”

”Nu va fi nimic spectaculos, va fi cea mai proastă campanie. Indiferent,  pot să se suie și pe blocuri să strige ”Votați Victor Ponta!”…. Cei de la PSD, la felul în care au ratat primele două săptămâni… Au crezut că vine Victoraș, taie panglica la Mall, gata, pe noi asta ne interesează, le-am luat mințile la fraieri! Ce a făcut Victor Ponta acolo este o chestie pe care a făcut-o el, el a venit și a tăiat panglica, e vorba de persoana lui, e un om care a făcut ceva pentru Gorj. Dar tu cu ce l-ai sprijinit? Tu cu ce l-ai ajutat, în momentul în care pleacă?

Dacă vreți un pronostic, Victor Ponta cele mai proaste rezultate le va avea la Gorj, locul unde este deputat, locul unde candidează de ani de zile. Ce să mai discutăm, europarlamentarele au demonstrat lucrul ăsta, dar oamenii noștri nu au atâta minte ca să învețe din aceste lucruri.”

http://www.gorjnews.ro/slider/video-liderii-psd-gorj-acuzati-ca-boicoteaza-campania-lui-ponta-2.html

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 ULTIMA ORĂ Rușii sunt „crăcănați”! / Exploziile de dimineață din Crimeea ar putea avea o importanță strategică majoră

2 ULTIMA ORĂ Rusia pregătește un atac masiv asupra Ucrainei din Belarus. Imaginile surprinse din satelit de pe aerodromul Zyabrivka

3 VIDEO Priviți, noi explozii în Crimeea!

4 „Mi-au măcelărit familia. Istoria se repetă pentru ultima oară”

5 BREAKING Ucrainenii au lovit o nouă bază aeriană rusească în Crimeea! / Ce avioane ar avea Rusia pe aerodrom