VIDEO/În România avem un CRETIN DEMONSTRAT: Mihai Gâdea/Doar un cretin funcțional putea face așa ceva!

VIDEO/În România avem un CRETIN DEMONSTRAT: Mihai Gâdea/Doar un cretin funcțional putea face așa ceva!

Mihai Gâdea a reușit joi seară nu numai să se coboare pe el la nivelul cel mai de jos la care poate ajunge o ființă vorbitoare, dar, ca un cretin patentat, a tras după el în acest spectacol grotesc și un om care venise în cocina de la Antena3 cu inima deschisă. Iar Gâdea, în cretinismul său funcțional, nu s-a făcut doar el de râs, așa cum, dealtfel se face în fiecare seară, ci și poporul din care provine. Ce-o să creadă oamenii ăștia acum despre noi?

Julio Iglesias Junior nu a spus "Jos Basescu!" in cunostinta de cauza, precizeaza managementul cantaretului spaniol intr-un comunicat remis vineri presei, explicand ca, atunci "cand Mihai Gadea i-a cerut sa spuna "Jos Basescu!", in ultimele secunde ale emisiunii, artistul a crezut ca e vorba de o formula de ramas bun, in limba romana, pentru telespectatori". "Artistul a fost indus in eroare in mod voit de catre prezentatorul emisiunii, Mihai Gadea, intr-un mod absolut regretabil si incalificabil", spun reprezentantii cantaretului.

In comunicatul transmis vineri, managementul artistilor Julio Iglesias si Julio Iglesias Junior arata ca, "in urma emisiunii "Sinteza zilei" (Antena 3) din 14 mai 2015, in care prezentatorul Mihai Gadea, in ultimele secunde ale emisiunii, l-a intrebat "inocent" pe Julio Iglesias Junior "Pot sa te invat ceva in limba romana?", dupa care l-a pus sa repete in romaneste, fara sa ii spuna ce inseamna acele cuvinte: "Antena 3 e aici. Jos Basescu!"", doreste sa faca o serie de precizari:

"1) Julio Iglesias Junior nu cunoaste limba romana, nu este familiarizat deloc cu numele romanesti si, cand a repetat dupa Mihai Gadea, cu buna credinta, "Jos Basescu!", nu s-a gandit nicio clipa ca este vorba de un slogan politic. Fiind ultimele secunde ale emisiunii, Julio Iglesias Junior a crezut ca este vorba de cateva cuvinte de ramas bun, in limba romana, pe care prezentatorul il ruga sa le repete dupa el, pentru telespectatori.

2) Julio Iglesias Junior nu este la curent cu politica din Romania, nu cunoaste politicienii romani si, nestiind deloc limba romana, nici macar nu si-a dat seama ca propozitia "Jos Basescu!" includea numele unei persoane.

3) Artistul a fost indus in eroare in mod voit de catre prezentatorul emisiunii, Mihai Gadea, intr-un mod absolut regretabil si incalificabil. Artistul nu si-ar premite niciodata sa vina la televiziune sa spuna, in cunostinta de cauza, "Jos politicianul X!" sau "Jos politicianul Y!"", se arata in comunicat.

Managementul artistilor mai precizeaza ca "Julio Iglesias Junior a venit in Romania si a acceptat invitatia de a participa la emisiune pentru a vorbi exclusiv de concertele pe care le va oferi in Romania alaturi de tatal sau, Julio Iglesias" si ca "artistii nu doresc sa fie implicati in nicio chestiune de natura politica".

"Este absolut regretabil gestul Antenei 3, de care ne delimitam total pe aceasta cale", se mai afirma in comunicat.

Julio Iglesias Jr se afla in Romania pentru a promova concertele pe care le va sustine alaturi de tatal sau Julio Iglesias la Cluj, pe 22 mai, si la Bucuresti, pe 2 iulie. Joi seara, el a fost invitat la Antena 3, in emisiunea "Sinteza Zilei" prezentata de Mihai Gadea.

ATENȚIONARE

După SCANDALUL URIAȘ ISCAT, Antena 3 a făcut ce știe mai bine, adică ceea ce a făcut și în alte cazuri de acest gen: a șters urmele. Dacă dimineață știrea despre emisiunea Sinteza Zilei de joi seară, cu lux de amănunte, însoțită și de fragmente video, deschidea siteul antena3.ro, la această oră materialul a dispărut și nu mai poate fi găsit.


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO „Ucrainenii au luat 8.000 de telefoane mobile și le-au pus pe stâlpi de doi metri, așa detectează dronele Shahed”

2 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

3 Dezvăluirile neașteptate ale șefului serviciului secret din Ucraina

4 Culisele uriașului scandal care zguduie regimul Orban, în Ungaria

5 Așa o fi? /