Vine ziua Z pentru Ponta și gașca lui de HOȚI/Prințul MORȚILOR va primi SENTINȚA

Vine ziua Z pentru Ponta și gașca lui de HOȚI/Prințul MORȚILOR va primi SENTINȚA

Miercuri ar putea deveni ziua Z pentru Victor Ponta și gașca de hoți pesediști pe care s-a cocoțat, precum un rahat cu moț, pentru a-i umili pe români. Judecătorii de la Înalta Curte de Casație și Justiție se vor pronunța miercuri în Dosarul „Referendumul fraudat”. Prințul morților, Liviu Dragnea, este acuzat că a fraudat referendumul din 2012, privind demiterea președintelui Traian Băsescu. Procurorii DNA susțin că prințul morților ar fi organizat un sistem național de influență prin care a încercat să obțină o prezență de minimum 60% la vot, necesară validării referendumului. Și au cerut pedeapsă cu închisoarea.

Condamnarea lui Dragnea ar arunca în aer credibilitatea întregului Guvern. Și gargara deșănțată a celor 7,4 se va transforma în groapa spre care trebuie să se izoleze Ponta și gașca lui de hoți de poporul român.

Să nu uităm că tot miercuri expiră și termenul la care senatorii ar trebui să dea vot pe amendamentul care scoate cătușele de pe mâinile murdare ale căpușelor. Amendamentul va trece tacit dacă nu se va pune pe ordinea de zi! Gașca nu stă. Lucrează. Așa cum vin și banii pentru campanii, la negru.

Iar Curtea Constituţională va judeca tot miercuri și contestaţia PNL privind hotărârea Senatului referitoare la rezultatul votului exprimat în urma cererii DNA de încuviinţare a reţinerii şi arestării preventive a senatorului Dan Şova.

Joi, 7 mai, se împlinesc 3 ani de când Victor Ponta, călare pe MINCIUNA USL, a preluat puterea la Palatul Victoria. 


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 Bilanțul după trei luni al noului comandant al Forțelor Armate Ucrainene: Armata lui Putin sângerează din greu, dar câștigă încă teren

3 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

4 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

5 Prima intoxicare aruncată pe piață de Antena 3, un sondaj realizat de fostul ginere al lui Dan Voiculescu