ZOMBI/Oana Stancu: „DORESC ca Băsescu să stea în închisoare!E vital că Băsescu să stea în închisoare.”

ZOMBI/Oana Stancu: „DORESC ca Băsescu să stea în închisoare!E vital că Băsescu să stea în închisoare.”

Jale mare, la Antena 3. Oamenii lui Gâdea nu pot concepe că Băsescu se plimbă liber şi că DNA nu-l pune sub acuzare. Nu se împacă nici cu ideea că alţi lideri politici nu dau semnalul de luptă. Nici Ponta, nici Iohannis, ministrul Cazanciuc …Toţi încep să-i dezamăgească pe oamenii lui Voiculescu pentru că procurorii nu fac dosare aşa cum cere Antena 3, scrie  reportervirtual.ro .

Dacă sunt însuşite de instituţii, se cheamă că atunci „funcţionează” DNA, instanţele, serviciile, tribunalele etc. Toate trebuie să ţină cont de sentinţele de la Antena 3, altfel nu mai sunt „instituţii”. De aceea, Oana Stancu are ochii în lacrimi. I se pare nedrept ce s-a întâmplat cu Voiculescu. I-ar trece supărarea, doar dacă ar păţi şi Băsescu la fel.  Abia atunci ar fi justiţie independentă; dacă-l saltă şi pe Băse. Pe principiul, unul de la noi, unul de la ei. Probe? Acuzaţii? Iarăşi nu contează…

„E vital că Băsescu să stea în închisoare. Îmi DORESC să stea în închisoare! E vital pentru această naţie. Ministrul Justiţiei nu e formă de viaţă. I-am zis moluscă, dar el nu e moluscă, el nu există, căci moluştele sunt forme de viaţă. Instanţele sunt în continuare plutoane de execuţie. Cu Ionuţ Matei şi alţii…Şi au trecut mai bine de doi ani de la alegeri, chiar nu înţeleg…M-am săturat să aud că nu se poate!”, se miră Oana Stancu.
Mircea Badea o susţine: „VREAU ca Băsescu să stea la puşcărie tot restul vieţii sale. Să beau şampanie în fiecare seară pentru asta!”

Ieri seară, paparazzi postului TV l-au surprins pe fostul preşedinte la vila din Mihăileanu. „EXCLUSIV”!, a jubilat Gâdea. „Ce căuta acolo? Cu atâţia sepepişti după el?”

„Chiar aşa? Nu-l ia nimeni la întrebări? După tot ce-a făcut în ţara asta? Domnul Ponta să se poarte aşa frumos după ce s-a întâmplat în ultimii ani? Statul nu funcţionează. Eu mai neîncredere ca acum în instituţiile statului nu am avut niciodată” exclamă iritată Dana Grecu. „Domnul Ponta ne jigneşte. Cum adică să-i dea să aleagă case? O mare dezamăgire…Să fie în aşa concordie cu Băsescu! După cât rău a făcut, a tăiat pensii…I-a lăsat cinci vile să aleagă? De ce, domnule prim-ministru? Iar Iohannis nu vorbeşte de abuzuri, el zice că justiţia e supraputere, dar nicio vorbă de abuzuri”, a continuat nervoasă Oana Stancu.

Ciuvică are altă obsesie: presa băsistă. De aici, crede el, se trage tot „răul”. „Răul” produs de Kovesi, de DNA, de magistraţi. „Presa lor a acţionat concertat. Adevărul, Evenimentul zilei, România Liberă…Toţi au acţionat la comandă împotriva lui Voiculescu”, a sărit şi Ciuvică. „Probabil că au primit toţi acelaşi email”, l-a completat Oana Stancu. „Exact! A fost ordin de zi pe unitate, aşa cum au făcut şi cu plagiatul lui Kovesi. Băsiştii zic doar de plagiatul lui Ponta. Şi, da, o spun şi eu, e plagiat coloane întregi. Scrie la mine pe Grupul.ro de ani de zile. Dar de ce nu dau nimic de Kovesi? Domnule, e ca pe vremea bolşevicilor!”, conchide Ciuvică.

„Da! Când manifestau pentru tribunalele poporului, în 1947. Acum, manifestează pentru DNA”, îi întăreşte spusele Daniel Barbu, membru al unui partid care nu există.

Ufff! Confuzie, multă confuzie. Cine trădează, de ce nu iese pasenţa, cum de e tot ca înainte? Complicat. Emisiunea lui Gâdea se încheie tot mai trist. Seară de seară. Antena 3 nu înţelege de ce „instituţiile” nu fac ce spune ea, de ce nu se „execută”. Poate mâine seară…


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

3 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

4 Prima intoxicare aruncată pe piață de Antena 3, un sondaj realizat de fostul ginere al lui Dan Voiculescu

5 VIDEO Surpriză totală / Cine ar fi „gurul” discipol al lui Gregorian Bivolaru săltat de mascați. Eugen Mârtz era invitat mereu la B1TV, la emisiunea Al…