Real Madrid, eliminată din Cupa Spaniei de Atletico

Real Madrid, eliminată din Cupa Spaniei de Atletico

Real Madrid a fost eliminată din Cupa Spaniei la fotbal de către concitadina Atletico, după ce au terminat la egalitate, 2-2 (1-1), joi seara, pe ''Santiago Bernabeu'', în manșa a doua a optimilor de finală.

Atletico, învingătoare în tur cu 2-0, a avut în Fernando Torres un om decisiv, ''fiul risipitor'' al echipei ''rojiblanco'' marcând ambele goluri în retur. Au fost primele reușite pentru Torres în tricoul echipei antrenate de Diego Simeone.

Cristiano Ronaldo a prezentat înainte de meci cel de-al treilea Balon de Aur pe care l-a câștigat, dar jocul a început cu stângul pentru gazde, care s-au trezit conduse încă din primul minut, când ''El Nino'' a punctat după pasa francezului Antoine Griezmann, care a interceptat o minge de la Pepe. Real a reușit egalarea în minutul 20, prin Sergio Ramos și a acuzat neacordarea unui penalty în finalul primei reprize.

La reluare, Atletico a preluat din nou conducerea, după doar 40 de secunde scurse din joc: Ramos a greșit, Griezmann a preluat mingea și i-a pasat lui Torres, care l-a învins pe Navas. Campioana Europei a restabilit din nou egalitatea, în min. 54, prin vedeta Cristiano Ronaldo.

Nevoită să marcheze de încă trei ori pentru a se califica, deținătoarea trofeului nu a reușit nici măcar victoria și a părăsit competiția.

În fața a 84.500 spectatori au evoluat echipele:

Real Madrid: Keylor Navas — Dani Carvajal, Pepe (Raphael Varane, 59), Sergio Ramos, Marcelo — Toni Kroos, Isco, James Rodriguez (Jesé, 72) — Gareth Bale, Karim Benzema, Cristiano Ronaldo. Antrenor: Carlo Ancelotti.

Atlético Madrid: Jan Oblak — Juanfran, Miranda, Diego Godin, Siqueira — Koke, Mario Suárez, Tiago, Raul García (Raul Jiménez, 81) — Antoine Griezmann (Gabi, 73), Fernando Torres (Arda Turan, 57).

Arbitru: Mateu Lahoz (Valencia).

AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Atac cu rachete fără precedent al Ucrainei împotriva Rusiei

2 Voi ați văzut asta? / America, oameni buni...

3 Așa o fi?

4 VIDEO București 2024...

5 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...