Alfredo Di Stefano a suferit un infarct. Fostul fotbalist al echipei Real Madrid este în comă

Alfredo Di Stefano a suferit un infarct. Fostul fotbalist al echipei Real Madrid este în comă

Fostul fotbalist al echipei Real Madrid, Alfredo Di Stefano, în vârstă de 88 de ani, este în stare gravă, după ce a suferit un stop cardiac pe o stradă din capitala Spaniei, informează As.


Alfredo Di Stefano (Imagine: AFP/ Mediafax Foto)

UPDATE Alfredo Di Stefano este în comă după ce a suferit un infarct

Fostul fotbalist al echipei Real Madrid, Alfredo Di Stefano, în vârstă de 88 de ani, este în comă, după ce a suferit un stop cardiac, sâmbătă, în capitala Spaniei, informează AFP.

"El a suferit o criză cardiacă şi a fost dus la secţia de cardiologie de la spitalul Gregorio Maranon. El este în comă şi îi urmărim evoluţia", a declarat un purtător de cuvânt al spitalului.

Di Stefano lua masa alături de familie într-un local din apropierea arenei Santago Bernabeu, moment în care s-a simţit rău, fiind aşezat în scaun rulant, a anunţat El Pais, precizând că, la sosirea ambulanţei, fostul jucător era deja în stop cardiac.

"Medicii i-au făcut masaj cardiac, iar după 18 minute inima a început să bată din nou, el fiind transportat în stare gravă la spitalul Gregorio Maranon", au anunţat surse medicale.

El Pais subliniază că Di Stefano ar fi fost spitalizat de şapte ori pentru crize similare, însă niciuna nu a fost atât de gravă.

Di Stéfano, care a împlinit vineri 88 de ani, a făcut infarct la ieşirea dintr-un local aflat pe o stradă din apropierea arenei Santiago Bernabeu.

"A primit îngrijiri pentru un stop cardiorespirator şi a fost transportat la spitalul Gregorio Maranon", au anunţat surse medicale

Di Stefano a suferit în 2005 un suferit un infarct de miocard, fiind supus apoi unei intervenţii de by-pass coronarian.

Născut la 4 iulie 1926 la Buenos Aires, Alfredo Di Stefano şi-a început cariera la echipa River Plate, iar apoi a făcut parte din "echipa de aur" a clubului Real Madrid, în perioada 1953-1963, când spaniolii au cucerit de cinci ori Cupa Campionilor Europeni. Câştigător al Balonului de Aur în 1957 şi 1959, Di Stefano a cucerit de opt ori campionatul Spaniei şi a fost de cinci ori cel mai bun marcator din Primera Division.

 


Citește și:

populare
astăzi

1 PSD și PNL vor avea candidați separați la București: Gabriela Firea și Sebastian Burduja

2 O informație care dă fiori / Ce știe CIA despre intențiile Rusiei în Europa?

3 Piedone este pe punctul de a pierde inclusiv Sectorul 5... E disperare mare printre acoliții lui... Deh, s-a schimbat joaca...

4 AUDIO Numele lui Coldea, într-un nou scandal. Anca Alexandrescu a difuzat înregistrări depuse la DNA

5 Surprize în noul sondaj realizat de INSCOP la comanda News.ro