Astra Giurgiu, ASA Târgu Mureș și CFR Cluj riscă depunctarea din cauza datoriilor

Cluburile Astra Giurgiu, ASA Târgu Mureș și CFR Cluj riscă depunctarea în clasamentul Ligii I de fotbal, ediția 2015/2016, din cauza datoriile restante, potrivit site-ului Federației Române de Fotbal.

Administrația de monitorizare financiară a cluburilor din Liga I a anunțat că pe rolul Comisiei de Disciplină și Etică a FRF se află dosarele cluburilor amintite, care au încălcat prevederile Regulamentului național de licențiere a cluburilor și de fair play financiar — Partea a III-a, se arată în comunicat.

Administrația de monitorizare financiară a cluburilor din Liga I a precizat că grupările au raportat datorii restante, la termenele-limită aplicabile, 30 iunie, 30 septembrie și 31 octombrie, către cluburi și/sau către angajați.

Sancțiunile regulamentare sunt deducerea punctelor din clasamentul sezonului competițional 2015-2016, în funcție de situația prezentată de fiecare club.

CFR Cluj a fost deja penalizată cu șase puncte din cauza neachitării datoriilor, alături de Petrolul Ploiești, într-o decizie luată în prima parte a anului de Administrație de Licențiere, dar la care ardelenii au făcut apel. AGERPRES 

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Emil Boc, scor istoric la Primăria Cluj-Napoca: 75% / Candidatul PSD a luat 4,68%!

2 HARTĂ Ce partide au câștigat șefia Consiliilor Județene

3 LIVE MAP Rezultate alegeri locale 2020. Harta politică a României: rezultatele din fiecare județ și municipiu …

4 Sighiartău / Numărătoarea paralelă a PNL arată că avem scorul politic de 34%. PSD are 30%, USR – 13%. Am luat d…

5 LIVE Harta noilor primari din marile orașe