Astra Giurgiu, ASA Târgu Mureș și CFR Cluj riscă depunctarea din cauza datoriilor

Astra Giurgiu, ASA Târgu Mureș și CFR Cluj riscă depunctarea din cauza datoriilor

Cluburile Astra Giurgiu, ASA Târgu Mureș și CFR Cluj riscă depunctarea în clasamentul Ligii I de fotbal, ediția 2015/2016, din cauza datoriile restante, potrivit site-ului Federației Române de Fotbal.

Administrația de monitorizare financiară a cluburilor din Liga I a anunțat că pe rolul Comisiei de Disciplină și Etică a FRF se află dosarele cluburilor amintite, care au încălcat prevederile Regulamentului național de licențiere a cluburilor și de fair play financiar — Partea a III-a, se arată în comunicat.

Administrația de monitorizare financiară a cluburilor din Liga I a precizat că grupările au raportat datorii restante, la termenele-limită aplicabile, 30 iunie, 30 septembrie și 31 octombrie, către cluburi și/sau către angajați.

Sancțiunile regulamentare sunt deducerea punctelor din clasamentul sezonului competițional 2015-2016, în funcție de situația prezentată de fiecare club.

CFR Cluj a fost deja penalizată cu șase puncte din cauza neachitării datoriilor, alături de Petrolul Ploiești, într-o decizie luată în prima parte a anului de Administrație de Licențiere, dar la care ardelenii au făcut apel. AGERPRES 


Citește și:

populare
astăzi

1 PSD și PNL vor avea candidați separați la București: Gabriela Firea și Sebastian Burduja

2 O informație care dă fiori / Ce știe CIA despre intențiile Rusiei în Europa?

3 AUDIO Numele lui Coldea, într-un nou scandal. Anca Alexandrescu a difuzat înregistrări depuse la DNA

4 Piedone este pe punctul de a pierde inclusiv Sectorul 5... E disperare mare printre acoliții lui... Deh, s-a schimbat joaca...

5 Surprize în noul sondaj realizat de INSCOP la comanda News.ro