Astra Giurgiu, ASA Târgu Mureș și CFR Cluj riscă depunctarea din cauza datoriilor

Cluburile Astra Giurgiu, ASA Târgu Mureș și CFR Cluj riscă depunctarea în clasamentul Ligii I de fotbal, ediția 2015/2016, din cauza datoriile restante, potrivit site-ului Federației Române de Fotbal.

Administrația de monitorizare financiară a cluburilor din Liga I a anunțat că pe rolul Comisiei de Disciplină și Etică a FRF se află dosarele cluburilor amintite, care au încălcat prevederile Regulamentului național de licențiere a cluburilor și de fair play financiar — Partea a III-a, se arată în comunicat.

Administrația de monitorizare financiară a cluburilor din Liga I a precizat că grupările au raportat datorii restante, la termenele-limită aplicabile, 30 iunie, 30 septembrie și 31 octombrie, către cluburi și/sau către angajați.

Sancțiunile regulamentare sunt deducerea punctelor din clasamentul sezonului competițional 2015-2016, în funcție de situația prezentată de fiecare club.

CFR Cluj a fost deja penalizată cu șase puncte din cauza neachitării datoriilor, alături de Petrolul Ploiești, într-o decizie luată în prima parte a anului de Administrație de Licențiere, dar la care ardelenii au făcut apel. AGERPRES 


Trimite pe WhatsApp

Citește și:

populare
astăzi

1 Informație / Luni se declanșează operațiunea de curățare a României de PSD. Vin vremuri noi, oameni buni

2 Gata? Țiitoarea lui Dragnea a renunțat la inelul de logodnă și s-a vopsit blondă

3 „Revoluționarul” Nicolicea, indemnizație de 1.800 de lei. Veteran de război, 560 lei pe lună

4 Ce mai caută pesedista Savonea în CSM?

5 Hoții României! Curtea de Conturi și AEP îngroapă PSD! Plăți fără documente și semnătură, sume publice și priv…

recomandări

Te ia DNA: Cristian Popescu Piedone

S-a lansat Milionarul pentru Android! Descarcă din Play Store

Nici nu știam că există sportul ăsta!