Astra Giurgiu, ASA Târgu Mureș și CFR Cluj riscă depunctarea din cauza datoriilor

Astra Giurgiu, ASA Târgu Mureș și CFR Cluj riscă depunctarea din cauza datoriilor

Cluburile Astra Giurgiu, ASA Târgu Mureș și CFR Cluj riscă depunctarea în clasamentul Ligii I de fotbal, ediția 2015/2016, din cauza datoriile restante, potrivit site-ului Federației Române de Fotbal.

Administrația de monitorizare financiară a cluburilor din Liga I a anunțat că pe rolul Comisiei de Disciplină și Etică a FRF se află dosarele cluburilor amintite, care au încălcat prevederile Regulamentului național de licențiere a cluburilor și de fair play financiar — Partea a III-a, se arată în comunicat.

Administrația de monitorizare financiară a cluburilor din Liga I a precizat că grupările au raportat datorii restante, la termenele-limită aplicabile, 30 iunie, 30 septembrie și 31 octombrie, către cluburi și/sau către angajați.

Sancțiunile regulamentare sunt deducerea punctelor din clasamentul sezonului competițional 2015-2016, în funcție de situația prezentată de fiecare club.

CFR Cluj a fost deja penalizată cu șase puncte din cauza neachitării datoriilor, alături de Petrolul Ploiești, într-o decizie luată în prima parte a anului de Administrație de Licențiere, dar la care ardelenii au făcut apel. AGERPRES 


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Atac cu rachete fără precedent al Ucrainei împotriva Rusiei

2 Voi ați văzut asta? / America, oameni buni...

3 VIDEO București 2024...

4 Așa o fi?

5 Misterioasa decizie a Armatei Chinei...