Bayern Munchen a rambursat întreaga sumă pentru Allianz Arena cu aproape 16 ani înainte de termen

Bayern Munchen a rambursat întreaga sumă pentru Allianz Arena cu aproape 16 ani înainte de termen

Clubul Bayern Munchen a rambursat împrumutul de 346 de milioane de euro pentru Allianz Arena cu aproape 16 ani înainte de termen, astfel că poate să abordeze cu mai multă linişte următoarele investiţii, a anunţat Karl-Heinz Rummenigge, informează AFP.

"În 2005 am împrumutat 346 de milioane de euro pe o perioadă de 25 de ani, adică până în 2030. Şi iată că stadionul a fost plătit în nouă ani şi jumătate", a notat oficialul clubului german în programul de meci pentru partida cu Hoffenheim, programată sâmbătă.

Rambursarea anticipată a împrumutului pentru Allianz Arena a fost posibilă şi datorită sumei de 110 milioane de euro vărsată de Allianz AG pentru a deveni al treilea sponsor, cu 8,33 la sută din acţiuni, după Adidas (10 la sută) şi Audi (9.09 la sută).

Bayern Munchen ar urma să anunţe o nouă cifră de afaceri record la Adunarea Generală din 28 noiembrie. "Nu este un secret faptul că am depăşit cifra de jumătate de miliard de euro în sezonul 2013-2014", a afirmat Rummenigge.

 


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

3 Da, are 60 de ani și s-a calificat la concursul național de frumusețe Miss Argentina...

4 O nouă arestare la vârf în Rusia

5 VIDEO Surpriză totală / Cine ar fi „gurul” discipol al lui Gregorian Bivolaru săltat de mascați. Eugen Mârtz era invitat mereu la B1TV, la emisiunea Al…