Box: Cristian Ciocan a rezistat doar opt reprize în fața lui Tyson Fury, la Londra

Box: Cristian Ciocan a rezistat doar opt reprize în fața lui Tyson Fury, la Londra

Boxerul român Cristian Ciocan, campionul european WBO la categoria grea, a abandonat după opt reprize în meciul cu britanicul Tyson Fury, sâmbătă, în cadrul unei gale profesioniste care a avut loc la O2 Arena din Londra.

Fury, declarat învingător prin KO tehnic, și-a păstrat centru de campion WBO International și va deveni challenger pentru titlul mondial WBO deținut de ucraineanul Vladimir Kliciko.

Ciocan (27 ani, 1,88 m), care boxează sub numele său german, Christian Hammer, nu i-a făcut față uriașului britanic (26 ani, 2,06 m), care a obținut astfel a 24 victorie tot tot atâtea la profesioniști (18 prin KO). Pugilistul de origine gălățeană are în palmares 17 victorii (10 KO) și 4 înfrângeri (3 KO).

Primele reprize au fost echilibrate, de tatonare, Fury încercând lovituri de la distanță, grație alonjei sale superioare, în timp ce Cristian Ciocan a căutat combinațiile rapide.

Diferența dintre cei doi a fost evidențiată de britanic în repriza a cincea, când l-a trimis la podea pe Ciocan după două croșee. Românul a încheiat cu șansă repriza și apoi a fost dominat de Fury, iar după repriza a opta a renunțat la luptă. Meciul era programat pe durata a 12 reprize.

Ciocan a cucerit centura de campion european WBO în septembrie 2012, la Goettingen (Germania). AGERPRES 

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Încep să apară dezvăluirile „hard” despre „fratele” Tate în presa tabloidă britanică

2 Pesedistul Bădălău despre șefa CNI: Fă, mânca-mi-ai …(cuvânt obscen)…dacă nu te calc în picioare, dacă nu îmi dai sala de sport.”

3 Cea mai tare imagine cu noul președinte al Cehiei!

4 Amantlâc cu iz de telenovelă / Oana Zăvoranu a chemat Poliția acasă, după ce a descoperit ce face Ashraf

5 Foarte interesant!