Canadianca Eugenie Bouchard a dat în judecată organizatorii US Open

Canadianca Eugenie Bouchard a dat în judecată organizatorii US Open

Jucătoarea canadiană de tenis Eugenie Bouchard a dat în judecată organizatorii turneului US Open, în special Federația Americană de Tenis (USTA) și va cere despăgubiri în instanță, din cauza comoției suferite în vestiar care a împiedicat-o să mai joace la turneele din această toamnă, relatează Reuters. Bouchard a alunecat pe podeaua umedă a sălii de fizioterapie, din interiorul vestiarului, și s-a lovit la cap pe 4 septembrie, fiind nevoită să se retragă a doua zi înaintea semifinalei cu italianca Roberta Vinci.

De atunci, canadianca nu a mai jucat și a încercat să revină la turneul de la Beijing, dar a fost nevoită să abandoneze din nou.

Din cauza acelui accident, Bouchard a pierdut circa 13 locuri în ierarhia WTA și ocupă acum poziția 39.

Conform plângerii, Bouchard acuză de neglijență USTA și National Tennis Center, susținând că podeaua era alunecoasă din cauza unei substanțe străine și periculoase, din cauză că organizatorii nu și-au îndeplinit responsabilitățile în menținerea unor condiții de siguranță pentru jucători.

Despăgubirile într-un asemenea caz pot ajunge la milioane de dolari.

AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 „Le-am spus atunci, foarte clar: Într-o lună începe războiul”

4 VIDEO Trebuie să vedeți asta! / Cine o avea interesul ca tot ce poate elimina Rusia din Ucraina să fie dat doar cu pipeta?

5 Nu le zice rău Ciucă...