Chipciu: „Avem pretenţii, dar nu putem juca în Liga I? În fotbalul românesc e un circ“

Chipciu: „Avem pretenţii, dar nu putem juca în Liga I? În fotbalul românesc e un circ“

După ce-au ameninţat că nu fac deplasarea la Bucureşti, unde au ajuns însă mai întâi oficiali ai clubului cu echipa de juniori, „galben-verzii“ s-au răzgândit pe ultima sută de metri.

Au plecat cu autocarul abia în ziua meciului, sosind în Capitală cu cinci ore înainte de partidă, după ce s-au oprit şi la un picnic în Snagov. La stadion, au întârziat startul meciului cu 10 minute, pentru a trage un semnal de alarmă faţă de problemele financiare, unii dintre jucătorii de la Vaslui fiind neplătiţi de nouă luni!

Pe teren au dat însă marea lovitură, pe final, cu golul lui Temwanjera (85), într-un meci în care, la casele pariuri, cei care au jucat „împotriva curentului“, adică au mizat pe un succes al Vasluiului, au câştigat de 20 de ori suma investită.

Întreaga telenovelă l-a deranjat nu doar pe antrenorul Stelei, Reghecampf, ci şi pe unii dintre jucătorii roş-albaştrilor. Alex Chipciu, golgheterul Stelei din acest an, cu patru goluri, s-a arătat nemulţumit de întreaga desfăşurare a evenimentelor.

„E dureroasă această înfrângere. Pentru noi, pentru că voiam să terminăm campionatul neînvinşi, dar şi pentru oamenii care au venit şi ne-au încurajat în ploaie. Am văzut că şi Bayern a pierdut, marile echipe mai pierd după o perioadă. N-ar fi trebuit să conteze că vin cu juniorii sau cu oricine, dar nu e normal. Fotbalul românesc e un circ. În Liga I este un circ. Vii la meci, nu mai vii, ba joacă juniorii, ba antrenorii, am văzut că dădea declaraţii antrenorul de la juniori. La încălzire ziceau să mai stăm zece minute. La pretenţiile pe care le avem noi, românii, vrem să jucăm în Champions League an de an şi nu putem să jucăm în Liga I, ce naiba?...Asta nu scuză însă înfrângerea noastră. Ne-am prezentat foarte slab în acest meci“, a declarat Alexandru Chipciu.

Steaua rămâne pe primul loc, cu 62 de puncte după 27 de etape, nouă peste Astra. FC Vaslui e pe 4, cu 45 de puncte.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Atac cu rachete fără precedent al Ucrainei împotriva Rusiei

2 Voi ați văzut asta? / America, oameni buni...

3 VIDEO București 2024...

4 Așa o fi?

5 Misterioasa decizie a Armatei Chinei...