Contra a plecat din România şi a nimerit în „iadul“ spaniol: scandal la ultimul antrenament al celor de la Getafe

Contra a plecat din România şi a nimerit în „iadul“ spaniol: scandal la ultimul antrenament al celor de la Getafe

Getafe n-a mai câştigat în campionat de la 29 noiembrie, mai precis de 119 zile! În această perioadă, echipa a bifat cinci remize şi zece eşecuri! Ultimele două înfrângeri, ambele cu 0-1 cu Bilbao şi cu Villarreal, au venit cu Cosmin Contra pe bancă.

Această serie neagră a coborât Getafe pe locul 18 din 20, primul care retrogradează, la un punct de prima poziţie care asigură rămânerea în Primera Division. În cele opt etape rămase de disputat, Getafe are un program extrem de greu şi va întâlni formaţii puternice, precum Valencia, Atletico Madrid, Barcelona sau Sevilla!

Contra către elevii săi: „Staţi acasă!“

În aceste condiţii, paharul răbdării fanilor s-a umplut, iar, potrivit Digi Sport, la antrenamentul de vineri, 50 de suporteri au intrat într-o dispută verbală cu elevii lui Cosmin Contra. Dialogul dur dintre jucători şi fani a durat aproape o oră, după care s-a desfăşurat şedinţa de pregătire condusă de „Guriţă“.

Totuşi, fotbaliştii s-au lovit şi de furia noului lor antrenor, după înfrângerea de joi seară, acasă, cu Villarreal. „Acest eşec ne aduce într-o situaţie foarte dificilă, dar nu pot decât să muncesc din greu, să-i motivez pe băieţi şi să mergem mai departe. Mesajul meu pentru ei e clar: cine vrea să vină mâine (n.r. – vineri) la antrenament, să vină, dar cine nu vrea, să stea acasă! Le-am spus şi la vestiar: nu putem continua aşa! Dacă e nevoie să aduc jucători de la echipa a doua, o voi face! Nu înţeleg cum asemenea jucători valoroşi nu mai ştiu să joace. În primul rând, e o lipsă de atitudine. Trebuie să fim mult mai agresivi! La faze fixe nu facem nimic, deşi la antrenamente lucrăm din greu“, a declarat Contra.

În următoarea partidă, Getafe merge la Valencia, meciul fiind programat pentru, duminică, ora 22.00.

Sursa: adevarul.ro

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 ULTIMA ORĂ Pesedistul Tudorache, îngropat de procurorii DNA! Încă un dosar! Intră în horă și avocata lui Dragn…

2 Nu, nu este fundația unui bloc, este cavoul lui Videanu de la Bellu!

3 Citiți asta! / Un caz-școală de Mafie politico-judiciară!

4 Cum au traversat avioanele lui Putin România în drum spre Geneva și de ce au fost flancate de două avioane ame…

5 Pensii speciale de jurnalişti pentru generalul Pavel Abraham, meteorologul Romica Jurcă sau colonelul Mircea …