Dan Alexa: Ne aşteaptă un meci infernal cu Steaua

Dan Alexa: Ne aşteaptă un meci infernal cu Steaua

Antrenorul echipei ACS Poli Timişoara, Dan Alexa, a declarat, joi, într-o conferinţă de presă, că pe jucătorii săi îi aşteaptă o partidă infernală contra Stelei, în etapa a XXVI-a a Ligii I, informează site-ul oficial al formaţiei bănăţene.

Dan Alexa (Imagine: Victor Ciupuliga / Mediafax Foto)

"Suntem în faţa unui meci foarte important şi foarte greu în acelaşi timp pentru noi. Întâlnim cea mai bună echipă de club din România, Steaua este cea mai bine pregătită din punct de vedere mental şi fizic. Are în componenţă cei mai valoroşi fotbalişti, are un antrenor foarte bun. Steaua nu a fost învinsă în această ediţie, are tonus bun şi un moral senzaţional. E echipa care domină campionatul, puţine formaţii le-au creat probleme şi ne aşteaptă un meci infernal. Dar, aşa cum am mai zis, eu am mare încredere în jucătorii mei şi în spiritul echipei, arătat la meciul de la Viitorul. Cred în şansa noastră", a spus Alexa.

Dan Alexa nu crede că suspendările lui Mihai Pintilii şi Cristian Tănase reprezintă un avantaj pentru ACS Poli Timişoara. "Dacă e suspendat Pintilii, intră Prepeliţă. Dacă e suspendat Tănase, intră Chipciu. Poate juca Piovaccari, unul dintre golgeterii campionatului, poate evolua Keşeru, fotbalist de calitate. Steaua are şi un lot foarte puternic, deci absenţele nu cred că ar conta mult. Ca echipă, niciodată nu au avut mari fluctuaţii. Dacă au făcut un meci prost, cei de la Steaua imediat şi-au revenit. Şi aici e meritul mare al lui Reghecampf, care a demonstrat că e antrenor de valoare", a completat Alexa, care s-ar mulţumi şi cu un rezultat de egalitate.

Atacantul Szabolcs Szekely susţine că ACS Poli Timişoara se mobilizează mai bine împotriva echipelor puternice ale campionatului. "Urmează un meci foarte greu, dar echipa noastră a demonstrat că în partidele cu trupele puternice ne putem mobiliza şi că putem face jocuri bune contra lor. Am pregătit foarte bine acest meci în această săptămână şi ne vom antrena la fel în continuare. Sper că, având ajutorul publicului care am înţeles că va veni în număr mare pe stadion, vom face un meci bun. Spectatorii trebuie să aibă încredere în noi. Le promitem fanilor că vom face tot ce este posibil ca să scoatem un rezultat pozitiv pentru Poli", a explicat Szekely.

Partida ACS Poli Timişoara - Steaua, contând pentru etapa a XXVI-a a Ligii I, se va disputa, sâmbătă, de la ora 21.30.

Sursa: mediafax.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Descoperire care dă de gândit în Brazilia...

2 O profesoară de Română care susține că „Luceafărul“ lui Eminescu este roman, greu de demis

3 VIDEO De azi se va circula pe 12 km noi din A0, permițând șoferilor o legătură pe autostradă în partea de sud a Capitalei între DN6, DN5 și DN4

4 „Dacă rămâneam cu el era vai de vieţişoara mea. Era un diavol frumos” / I-a fost amantă lui Florin Piersic timp de 9 ani

5 A început „detonarea” lui Piedone? A apărut o „personajă” nouă în peisaj...