EURO 2016: România, o echipă atipică (L'Equipe)

EURO 2016: România, o echipă atipică (L'Equipe)

România este "o echipă atipică", scrie cotidianul L'Equipe, după ce tragerea la sorți a EURO 2016 a decis sâmbătă că "tricolorii" vor juca împotriva Franței în meciul de deschidere a competiției găzduite de Hexagon, pe Stade de France din Saint-Denis.

"Euro 2016: România, o poveste foarte veche pentru Les Bleus", titrează L'Equipe. Un duel împotriva României "a fost deja afișul primului meci disputat de Les Bleus la Euro 2008 în Elveția", scrie ziarul. "Echipa Franței a mai întâlnit România în grupa sa de la Euro 2008 (victorie cu 1-0). Am fi preferat poate o deschidere mai inedită. În loc de așa ceva, un nou episod dintr-o poveste foarte veche în fața unei echipe atipice", continuă cotidianul.

"La al treilea său mandat pe banca României, Anghel Iordănescu (65 de ani) a reușit o adevărată performanță, să încheie preliminariile cu cea mai bună apărare dintre toate naționalele europene (2 goluri primite în zece meciuri). În ce privește animația ofensivă, românii par însă foarte limitați", încheie relatează cotidianul L'Equipe.

În afară de România și Franța, din Grupa A a EURO 2016 mai fac parte Elveția și Albania.

AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 „Atamanul și-a părăsit calul și nevasta pentru aventură, dar s-a întors acasă corect”

2 Cruzime fără margini a comandanților ruși

3 Data morții lui Putin, prezisă de un medium rus. Mai mult, a descris și modul în care va sfârși

4 Peste 100 de soldaţi ai Gărzii Naționale a Rusiei, armata privată a lui Vladimir Putin, concediați după ce au refuzat să lupte ăn Ucraina!

5 Surpriză mare! Armamentul rusesc capturat în Ucraina colcăie de microcipuri fabricate în SUA!