Florin Gardoş, eliminat într-un meci din sferturile de finală ale Cupei Ligii Angliei

Florin Gardoş, eliminat într-un meci din sferturile de finală ale Cupei Ligii Angliei

Fundaşul Florin Gardoş a fost eliminat în partida pe care echipa sa, Southampton, a pierdut-o, marţi, în deplasare, cu scorul de 1-0 (0-0), în faţa formaţiei Sheffield United, din liga a treia, în sferturile de finală ale Cupei Ligii Angliei, informează BBC.

Gardoş, care a început ca titular, a fost eliminat în minutul 90, după un fault asupra lui McNulty, autorul singurului gol al întâlnirii, în minutul 63.

Într-un alt meci din sferturile de finală ale Cupei Ligii Angliei, echipa Chelsea Londra a învins, în deplasare, cu scorul de 3-1 (1-0), formaţia Derby County, din liga a doua. Golurile învingătorilor au fost marcate de Hazard '23, Filipe Luis '56 şi Schurrle '82, în timp ce pentru gazde a înscris Bryson, în minutul 70.

Ultimele două meciuri din sferturile de finală ale Cupei Ligii Angliei, Tottenham Hotspur - Newcastle United şi Bournemouth (liga a doua) - FC Liverpool, se vor disputa miercuri.

Partidele tur din semifinalele Cupei Ligii Angliei se vor disputa la 20 şi 21 ianuarie 2015, returul fiind programat o săptămână mai târziu.

 


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Atac cu rachete fără precedent al Ucrainei împotriva Rusiei

2 Voi ați văzut asta? / America, oameni buni...

3 VIDEO București 2024...

4 Așa o fi?

5 Misterioasa decizie a Armatei Chinei...