Fotbal - Liga I: ASA Tg. Mureș - Dinamo 2-1

Fotbal - Liga I: ASA Tg. Mureș - Dinamo 2-1

ASA Tg. Mureș a învins pe Dinamo București cu scorul de 2-1 (0-1), vineri seara, pe teren propriu, într-o partidă din etapa a 20-a a Ligii I de fotbal.

Dinamo a deschis scorul prin polonezul Kamil Bilinski (44), dar ASA a întors scorul în repriza secundă, după ce Dinamo a rămas în zece oameni. Eliminarea portughezului Ricardo Machado (58), pentru fault în postură de ultim apărător la Claudiu Bumba, a rupt echilibrul, iar mureșenii au revenit prin ''dubla'' lui Gabi Mureșan (66, 72), care a egalat cu un șut din afara careului, fără preluare, iar apoi a înscris golul victoriei cu stângul, printr-un șut cu efect la vinclu, care l-a păcălit pe portarul Kristijan Naumovski.

ASA a mai avut și alte ocazii mari de gol, cea mai mare fiind irosită de bulgarul Manolov, al cărui șut a fost respins de pe linia porții de către Steliano Filip, care a trimis în bara transversală, iar de acolo mingea a ricoșat în teren.

ASA Tg. Murea a reușit prima sa victorie în fața lui Dinamo, în șase meciuri, după patru victorii ale formației din Șoseaua Ștefan cel Mare și o remiză.

ASA e neînvinsă de cinci partide consecutive, primind un singur gol în aceste meciuri.

ASA Tg. Mureș — Dinamo București 2-1 (0-1), stadion "Trans-Sil" — Tg. Mureș
Au marcat: Gabriel Mureșan (66, 72), respectiv Kamil Bilinski (44).

Cartonaș roșu: Ricardo Machado (Dinamo, 58).
Arbitru: Ovidiu Hațegan (Arad); arbitri asistenți: Aurel Oniță (Constanța), Mircea Mihail Grigoriu (București); arbitru de rezervă: Mihai Marius Marica (Bistrița); arbitri asistenți adiționali: Cătălin Popa (Pitești), Adrian Illyeș (Ploiești)
Observatori: Aron Huzu (Sibiu) — CCA, Ion Craiu (București) — LPF
AGERPRES 

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 ULTIMA ORĂ Rusia, o nouă „victorie” / Un MiG-31 echipat cu o rachetă hipersonică Kinzhal s-a prăbușit la decolare în Crimeea

2 Alexandra Stan, din nou fără haine pe internet

3 Lui Băsescu i-a fost tăiat microfonul în Parlamentul European după ce a început să enumere premieri din UE care s-au pus în slujba lui Putin

4 Adevărul crud din Rusia, dezvăluit de Nezavisimaya Gazeta: Mobilizarea generală pentru război „zguduie barca stabilității”, „crește anxietatea în soci…

5 ULTIMA ORĂ DNA a reținut un comisar-șef și un avocat renumit, fost șef al Brigăzii Rutiere a Capitalei