Fotbal - Liga I: Ceahlăul Piatra Neamț - FC Viitorul 1-2

Fotbal - Liga I: Ceahlăul Piatra Neamț - FC Viitorul 1-2

FC Viitorul a învins-o pe Ceahlăul Piatra Neamț cu scorul de 2-1 (1-1), duminică, în deplasare, într-un meci din etapa a 24-a a Ligii I de fotbal. Viitorul s-a impus la capătul unei partide foarte tensionate, în care toate golurile au fost marcate din lovituri de pedeapsă. Oaspeții au deschis scorul prin Bogdan Mitrea (43), după o acțiune a lui Florin Tănase, însă nemțenii au egalat la scurt timp, tot din lovitură de la 11 metri, Vlad Achim (45), după un henț comis de Bogdan Țîru. Echipa lui Gheorghe Hagi a marcat golul victoriei în prelungiri, tot din penalty, prin același Mitrea, după un fault comis de brazilianul Wellyson la Alexandru Mitriță (90+5).

Ceahlăul a avut o bară, prin Wellyson (47). FC Viitorul a marcat un gol în minutul 63, prin Cristian Daminuță, din lovitură liberă, dar reușita a fost anulată pentru că arbitrul nu fluierase executarea loviturii libere.

Nemțenii au protestat la ambele penalty-uri acordate oaspeților, iar la al doilea, finanțatorul gazdelor, italianul Angelo Massone, a pătruns în teren și i-a reproșat decizia arbitrului de centru, care l-a trimis în tribună.

Fundașul Mitrea este golgheterul la zi al campionatului, cu 13 reușite, depășindu-l pe Claudiu Keșeru, care a plecat în iarnă de la Steaua.

FC Ceahlăul Piatra Neamț — FC Viitorul 1-2 (1-1), stadion "Ceahlăul" — Piatra Neamț

Au marcat: Vlad Achim (45 — penalty), respectiv Bogdan Mitrea (43 — penalty, 90+5 — penalty).

Arbitru: Dragoș Istrate (București); arbitri asistenți: Imre-Laszlo Bucsi (Sfântu Gheorghe), George Florin Neacșu (Câmpulung Muscel); arbitru de rezervă: Ionuț Coza (Cernica/IF)

Observatori: Constantin Ștefan (București) — CCA, Bogdan Niculae (Voluntari) — LPF

AGERPRES 


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

2 De citit...

3 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

4 VIDEO Imagini apocaliptice în Grecia...

5 Dezvăluiri înfiorătoare despre insula pe care britanicii au desfășurat experimente secrete și șocante