Fotbal - Liga I: CSMS Iași - Steaua 1-2

Fotbal - Liga I: CSMS Iași - Steaua 1-2

Steaua București a învins-o pe CSMS Iași cu scorul de 2-1 (0-0), sâmbătă seara, în Copou, într-o partidă din etapa a 13-a a Ligii I de fotbal, ultima a turului. Alex Chipciu (48) și Aymen Tahar (79) au marcat golurile campioanei, în timp ce pentru ieșeni a înscris Vasile Gheorghe (90+1).

Steaua putea primi un penalty în minutul 31, după o intervenție a lui Ionuț Voicu la Chipciu, dar arbitrul nu a acordat lovitura de pedeapsă. Balaj a dictat penalty pentru ''roș-albaștri'' două minute mai târziu, dar a revenit asupra deciziei deoarece stelistul Fernando Varela era în ofsaid.

Ieșenii au avut două ocazii bune în repriza secundă, ratate de Lukacs Bole (47), Gianmarco Piccioni și Alexandru Boiciuc (77).

La Steaua a debutat în prelungirile partidei juniorul Cristian Onțel (17 ani).

CSMS Iași a ajuns la opt partide consecutive fără victorie în campionat (trei egaluri, cinci eșecuri).

Steaua s-a impus în ultimele trei partide, dar a încasat gol de fiecare dată.

CSMS Iași — FC Steaua București 1-2 (0-0), Stadion "Emil Alexandrescu" — Iași
Au marcat: Vasile Gheorghe (90+1), respectiv Alex Chipciu (48), Aymen Tahar (79).
Arbitru: Pavel Cristian Balaj (Baia Mare); arbitri asistenți: Aurel Oniță (Constanța), Ciprian Florin Danșa (Oradea); arbitru de rezervă: Florin Ovidiu Mazilu (Satu Mare)
Observatori: Nicolae Marodin (București) — CCA, Romulus Chihaia (București) — LPF

AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 Era omul Rusiei? / O anchetă de contraspionaj duce la demiterea comandantului polonez al EUROCORPS, locotenent-generalul Jaroslaw Gromadzinski

4 Nu le zice rău Ciucă...

5 „Lebăda neagră”, noul trend pe internet după prăbușirea podului din Baltimore. Ce teorii ale conspirației circulă pe rețelele sociale