Fotbal: Anghel Iordănescu, bucuros pentru punctul cu Irlanda de Nord, dar nemulțumit de jocul naționalei

Fotbal: Anghel Iordănescu, bucuros pentru punctul cu Irlanda de Nord, dar nemulțumit de jocul naționalei

Selecționerul echipei naționale de fotbal a României, Anghel Iordănescu, s-a declarat bucuros pentru punctul obținut sâmbătă seara, la Belfast, cu Irlanda de Nord (0-0), dar și-a exprimat nemulțumirea în privința jocului prestat de tricolori.

''Sincer să fiu, ne bucură acest punct. Poate să însemne enorm de mult în economia calificării. E adevărat, am suferit mult, dar având în vedere accidentările cu care ne-am confruntat, cred că am obținut un punct mare. Îmi pare rău că nu am reușit să ieșim din jocul de uzură al adversarilor, aș fi vrut mai mult de la jucătorii noștri. Ceea ce e de remarcat e că băieții au reușit să se lupte cu nord-irlandezii, să intre într-un joc de angajament și să nu piardă", a declarat Iordănescu, la TVR, după meci.

Iordănescu a subliniat că "Irlanda de Nord e o certitudine, a progresat enorm de mult'' și i-a lăsat o impresie bună și în meciul de la Belfast.

"Urmează meciul cu Ungaria, rivala noastră de-o viață. Sper să avem mai puțini jucători indisponibili și să învingem. Aștept o altă prestație la Budapesta", a mai spus selecționerul, care a fost mulțumit de faptul cum au rezistat jucătorii din punct de vedere fizic.

După victoria Ungariei la Helsinki, 1-0 cu Finlanda, Iordănescu e convins că soarta calificării încă se joacă între primele trei echipe din grupă, România, Irlanda de Nord și Ungaria. AGERPRES 

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 ULTIMA ORĂ Pesedistul Tudorache, îngropat de procurorii DNA! Încă un dosar! Intră în horă și avocata lui Dragn…

2 Nu, nu este fundația unui bloc, este cavoul lui Videanu de la Bellu!

3 Citiți asta! / Un caz-școală de Mafie politico-judiciară!

4 Cum au traversat avioanele lui Putin România în drum spre Geneva și de ce au fost flancate de două avioane ame…

5 Pensii speciale de jurnalişti pentru generalul Pavel Abraham, meteorologul Romica Jurcă sau colonelul Mircea …