Fotbal: Anghel Iordănescu, bucuros pentru punctul cu Irlanda de Nord, dar nemulțumit de jocul naționalei

Fotbal: Anghel Iordănescu, bucuros pentru punctul cu Irlanda de Nord, dar nemulțumit de jocul naționalei

Selecționerul echipei naționale de fotbal a României, Anghel Iordănescu, s-a declarat bucuros pentru punctul obținut sâmbătă seara, la Belfast, cu Irlanda de Nord (0-0), dar și-a exprimat nemulțumirea în privința jocului prestat de tricolori.

''Sincer să fiu, ne bucură acest punct. Poate să însemne enorm de mult în economia calificării. E adevărat, am suferit mult, dar având în vedere accidentările cu care ne-am confruntat, cred că am obținut un punct mare. Îmi pare rău că nu am reușit să ieșim din jocul de uzură al adversarilor, aș fi vrut mai mult de la jucătorii noștri. Ceea ce e de remarcat e că băieții au reușit să se lupte cu nord-irlandezii, să intre într-un joc de angajament și să nu piardă", a declarat Iordănescu, la TVR, după meci.

Iordănescu a subliniat că "Irlanda de Nord e o certitudine, a progresat enorm de mult'' și i-a lăsat o impresie bună și în meciul de la Belfast.

"Urmează meciul cu Ungaria, rivala noastră de-o viață. Sper să avem mai puțini jucători indisponibili și să învingem. Aștept o altă prestație la Budapesta", a mai spus selecționerul, care a fost mulțumit de faptul cum au rezistat jucătorii din punct de vedere fizic.

După victoria Ungariei la Helsinki, 1-0 cu Finlanda, Iordănescu e convins că soarta calificării încă se joacă între primele trei echipe din grupă, România, Irlanda de Nord și Ungaria. AGERPRES 

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 CULISE Președintele Iohannis a decis să nu-l mai desemneze pe Cîțu premier / Care sunt variantele din PNL

2 Așa o fi?

3 Florin Călinescu l-a chemat pe Ciolacu și a dat chix cu prima emisiune

4 Dezvăluiri despre „statul” din spatele statului... / Ăsta e fostul șef al cancelariei lui Ponta

5 Da, cea din brațele lui Neymar este Vlăduța Lupău...