Fotbal: ASA Târgu Mureș va juca cu AS Saint-Etienne, în turul trei preliminar al Europa League

Fotbal: ASA Târgu Mureș va juca cu AS Saint-Etienne, în turul trei preliminar al Europa League

Vicecampioana României, ASA Târgu Mureș, va avea ca adversară formația franceză AS Saint-Etienne în turul al treilea preliminar al competiției Europa League, potrivit tragerii la sorți care s-a desfășurat vineri la sediul Uniunii Europene de Fotbal de la Nyon.  

Mureșenii urmează să dispute meciul tur pe teren propriu, în timp ce returul se va desfășura în Franța.

Astra Giurgiu, învingătoare cu 1-0 în deplasarea de la Inverness (Scoția), joi seara, în prima manșă a turului 2 preliminar al Europa League, va întâlni în cazul calificării în faza următoare câștigătoarea confruntării dintre West Ham United (Anglia) și Birkirkara FC (Malta). Englezii s-au impus cu 1-0 în meciul tur.

Cea de-a treia reprezentantă a României în această competiție, FC Botoșani, ar urma să joace, la rândul ei, cu învingătoarea duelului dintre FC Mladost Podgorica (Muntenegru) și FK Kukesi (Albania), dacă va reuși să treacă mai întâi de polonezii de la Legia Varșovia, pe terenul cărora s-a înclinat la limită (0-1), joi, în prima manșă a turului doi preliminar. Mladost Podgorica a câștigat cu 1-0 partida tur cu FK Kukesi.

Meciurile din turul al treilea preliminar al Europa League se vor disputa pe 30 iulie (turul) și 6 august (returul). AGERPRES 


Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 Nu le zice rău Ciucă...

4 Era omul Rusiei? / O anchetă de contraspionaj duce la demiterea comandantului polonez al EUROCORPS, locotenent-generalul Jaroslaw Gromadzinski

5 „Le-am spus atunci, foarte clar: Într-o lună începe războiul”