Fotbal: Bogdan Vintilă nu mai este selecționer U17, Zoltan Kovac nu mai coordonează loturile de juniori

Fotbal: Bogdan Vintilă nu mai este selecționer U17, Zoltan Kovac nu mai coordonează loturile de juniori

Bogdan Vintilă nu mai este selecționerul naționalei Under-17 a României, iar Zoltan Kovac nu mai este coordonatorul loturilor de juniori, a anunțat vineri site-ul Federației Române de Fotbal. "Comisia Tehnică a Federației Române de Fotbal a decis astăzi următoarele măsuri, supuse spre aprobarea conducerii FRF și aprobate:

—Domnul Bogdan Vintilă nu mai este selecționer U17
—Domnul Zoltan Kovac nu mai este coordonatorul loturilor de juniori, ci se va ocupa exclusiv de dezvoltarea metodologică și teoretică pentru sectorul juvenil

Urmează ca, în perioada următoare, Comisia Tehnica să analizeze și să propună variante pentru postul de selecționer U17 și cel de coordonator al loturilor naționale de juniori", informează site-ul FRF.

Sub conducerea lui Bogdan Vintilă, naționala U17 a pierdut toate meciurile din grupa a șasea a turului de elită al Campionatului European de fotbal Under-17.

"I-am acordat domnului Kovac timp și resurse pentru a lua contact direct, la trialuri, acțiuni amicale și oficiale, cu jucătorii români. De azi înainte, domnul Kovac trebuie să se ocupe de zona teoretică, pentru care a fost adus. Și-a depășit atribuțiile, trebuie să se canalizeze de azi doar asupra obiectivului său. Și în Belgia, unde a lucrat, domnul Kovac a fost un an selecționer U18, apoi a trecut pentru trei ani în zona teoretică", a declarat Anghel Iordanescu, președintele Comisiei Tehnice a FRF. AGERPRES 

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 „Drama Foișor”, o nouă manipulare ordinară? / Directorul pus de Firea, elementul-cheie al regiei

2 Petrecere de pomină la Miami, cu Loredana, vedete și milionari din România

3 Apă de ploaie / Vaccinul chinezesc Coronavac are eficacitate aproape de zero, după studii. Țările care imunizeaz…

4 „Armata” de prostituate de lux folosită de Securitate pentru străini. Cine erau tinerele folosite pentru sex, …

5 Ucraina / perspectiva repetării scenariului sfâşierii Iugoslaviei