Fotbal: Gigi Becali spune că Steaua îi va transfera pe Bourceanu, Celeban, Zoubir și Pintilii

Fotbal: Gigi Becali spune că Steaua îi va transfera pe Bourceanu, Celeban, Zoubir și Pintilii

Finanțatorul Gigi Becali a anunțat, joi, într-o conferință de presă, că Steaua îi va transfera în pauza competițională din iarnă pe fotbaliștii Alexandru Bourceanu, Piotr Celeban, Mihai Pintilii și Abdellah Zoubir.

"Celeban (n.r. — în prezent la Slask Wroclaw, fost la FC Vaslui) da, e deja rezolvat, vine liber. Marica nu cred însă că va veni. Dar Reghecampf mi-a zis că nu îl interesează, vrea doar un atacant, atât. A, și de Bourceanu (n.r. — în prezent la Litex Loveci) m-a întrebat. Și i-am zis că poate să îl aducă, sigur. Deci el vine cu siguranță, așa mi-a zis Reghe. Vin împreună la Steaua. E posibil și Pintilii (n.r. — în prezent la Hapoel Tel Aviv), am vorbit eu cu el. Mi-a zis că dacă își rezolvă probleme acolo atunci vine. Iar pe Zoubir (n.r. — în prezent la Petrolul Ploiești) Mirel Rădoi l-a văzut și îl iau", a spus el.

Becali a afirmat că va mai veni și un atacant valoros, pe care nu l-a nominalizat, dar și câțiva jucători din campionatul intern pe care i-a ales fostul director sportiv Mirel Rădoi. "Eu vreau neapărat un atacant valoros. Nu îl știu deocamdată. Mirel are niște nume, pentru că stabiliseră deja, el cu Dică. Și transferurile alea le vom face. Vreo trei-patru jucători din campionatul intern și o să îi aduc. Unul e Zoubir", a menționat Gigi Becali.

Finanțatorul are și o listă cu șapte de fotbaliști pe care îi dorește de la CS Universitatea Craiova și Astra Giurgiu, dar recunoaște că va fi greu să îi transfere. "Bancu, Mateiu și Ivan, pe ăștia îi vreau eu, dar ăla de la Craiova vrea milioane pe ei. Pe Budescu, Alibec, Enache și Junior Moraes să vedem dacă pot să îi iau. O să bag mâna adânc în buzunar. Dar ăștia sunt jucători care îmi plac și pe care mi-i doresc. Deci nu vreau polemici cu Dani Coman de la Astra. Că nu pot să îi iau, nu pot să îi iau, dar ăștia îmi plac. Astra nu mi-i dă mie, dar să vedem, poate găsesc o echipă pe afară care să îi cumpere, poate Zimbru, poate Al Hilal, și să îi iau așa", a explicat Gigi Becali.

Finanțatorul echipei de fotbal Steaua București, Gigi Becali, a declarat, joi, că Laurențiu Reghecampf va semna în cursul acestei zile contractul de antrenor principal după ce va rezilia înțelegerea cu gruparea bulgară Litex Loveci.

Antrenamentul echipei Steaua de joi dimineață, desfășurat la Centrul de Fotbal Mogoșoaia, a fost condus de staff-ul tehnicianului Laurențiu Reghecampf.

Reghecampf a fost prezent la Mogoșoaia, dar nu a asistat la ședința de pregătire. În aceste condiții, antrenamentul a fost condus de preparatorul fizic Thomas Neubert, împreună cu antrenorul cu portarii, Florin Tene.

În vârstă de 40 de ani, Laurențiu Reghecampf a mai condus formația Steaua între 2012 și 2014, perioadă în care a câștigat de două ori titlul și o dată Supercupa României. El îl va înlocui la conducerea echipei roș-albastre pe Nicolae Dică, tehnician care a fost interimar pentru un meci după demisia lui Mirel Rădoi de duminică.
AGERPRES (autor: Marius Țone, editor: Mihai Țenea)


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Atac cu rachete fără precedent al Ucrainei împotriva Rusiei

2 Voi ați văzut asta? / America, oameni buni...

3 Așa o fi?

4 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

5 VIDEO București 2024...