Grigoraş şi-a anunţat demisia de la Pandurii

Grigoraş şi-a anunţat demisia de la Pandurii

Antrenorul Petre Grigoraş a declarat, sâmbătă, că meciul cu Rapid, scor 2-0, din etapa a XVII-a a Ligii I, a fost pentru el ultimul pe banca tehnică a echipei Pandurii Târgu Jiu şi că era normal să se retragă, având în vedere faptul că rezultatele nu l-au ajutat, informează sptfm.ro.

"Chiar dacă nu am făcut un meci strălucit, victoria este meritată. A fost ultimul meu meci, de comun acord am ajuns la acest deznodământ. Nu e niciun fel de problemă, începând de astăzi nu voi mai fi pe banca tehnică a echipei. Din păcate, rezultatele nu m-au ajutat şi era normal ca eu să mă retrag. Nu se ştie, poate mă voi întoarce în viitor şi a treia oară! Regret că nu am câştigat mai multe puncte, dar alţi factori s-au impus, chiar dacă jocul echipei nu strălucea. Sunt sigur că echipa asta va termina în prima jumătate a clasamentului. Am avut şi mult ghinion … dar asta este viaţa, ăsta este fotbalul. Le mulţumesc tuturor celor care au avut încredere în mine. Voi vedea ce voi face, daca voi avea o ofertă o voi analiza", a spus Petre Grigoraş la Sport Total FM.

Formaţia Pandurii Târgu Jiu a învins, sâmbătă, pe teren propriu, cu scorul de 2-0 (1-0), echipa Rapid, într-un meci din etapa a XVII-a a Ligii I. Golurile au fost marcate de Roman '14 şi Matulevicius '89.

Pandurii Târgu Jiu se află pe locul 12 în clasamentul Ligii I, cu 18 puncte.

 


Citește și:

populare
astăzi

1 Horoscop luni, 18 martie. O zodie va fi trădată de cineva drag. Peștii vor avea parte de o surpriză

2 VIDEO Milionarul cu șase clase, o nouă aroganță

3 VIDEO Aproape interesant...

4 România construiește cea mai mare bază NATO din Europa

5 Pescobar a angajat-o pe noua Larisa