Hagi: Cristian Manea este unul dintre jucătorii cei mai curtaţi. Despre Ianis o să auziţi în scurt timp. E curtat şi el

Hagi: Cristian Manea este unul dintre jucătorii cei mai curtaţi. Despre Ianis o să auziţi în scurt timp. E curtat şi el

Managerul tehnic al FC Viitorul, Gheorghe Hagi, a declarat, luni, într-o conferinţă de presă, că fundaşul Cristian Manea este unul dintre cei mai curtaţi jucători ai săi, dar a precizat că acesta nu a semnat niciun precontract cu gruparea Chelsea Londra.

Ianis Hagi (Imagine: Bogdan Iordache/Mediafax Foto)

"Şi el şi alţii au oferte. Avem oferte foarte multe. El este unul dintre jucătorii cei mai curtaţi, dar nu e adevărat că se va duce într-un loc sau altul. Depinde de el cum va juca în acest an. Dacă nu va juca bine va mai rămâne cu noi încă un an. Depinde doar de el ce va face în acest an, de evoluţia lui, de tot ce va face. Dacă nu, va rămâne cu noi încă un an. În momentul ăsta nu a semnat niciun precontract", a declarat Hagi.

În ceea ce îl priveşte pe fiul său, Ianis Hagi, tehnicianul a spus că acesta va decide singur la ce echipă se va transfera: "Eu cred că veţi auzi în curând de jucători de la academie care vor ajunge la echipe foarte importante. Vom încerca să dăm jucători pe piaţa internaţională, dar şi pe plan intern. Am început să creştem cota jucătorilor sub 19 ani. Sunt cotaţi foarte bine, de la 5-600.000 de euro în sus. E un lucru foarte important. Despre Ianis o să auziţi în scurt timp. E curtat şi el. Dar va decide el. Ultimul cuvânt îl are el. Eu nu pot să ţin pe nimeni, piaţa va decide. În ultimii ani, am avut 56 de jucători la loturile echipelor naţionale, deci un procent de 50 la sută. Asta înseamnă că am făcut treabă bună. Trebuie să-i felicit pe toţi de la academie, au făcut o muncă foarte bună. Acest lucru m-a mulţumit atât de mult, încât am decis să încep un nou proiect cu aceeaşi mentalitate de învingător".

Conform www.dolcesport.ro , Cristian Manea, în vârstă de 17 ani, va fi achiziţionat de Chelsea Londra pentru suma de trei milioane de euro, urmând ca fundaşul să fie mai apoi împrumutat în Olanda sau Spania.

Sursa: mediafax.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Descoperire care dă de gândit în Brazilia...

2 VIDEO De azi se va circula pe 12 km noi din A0, permițând șoferilor o legătură pe autostradă în partea de sud a Capitalei între DN6, DN5 și DN4

3 O profesoară de Română care susține că „Luceafărul“ lui Eminescu este roman, greu de demis

4 A început „detonarea” lui Piedone? A apărut o „personajă” nouă în peisaj...

5 „Dacă rămâneam cu el era vai de vieţişoara mea. Era un diavol frumos” / I-a fost amantă lui Florin Piersic timp de 9 ani