Hagi: Gigi Becali vine la academie şi ne mai dă câte un sfat, învăţ de la el pentru că ştie fotbal

Hagi: Gigi Becali vine la academie şi ne mai dă câte un sfat, învăţ de la el pentru că ştie fotbal

Managerul tehnic al formaţiei FC Viitorul, Gheorghe Hagi, a declarat că finanţatorul FC Steaua, Gigi Becali, care lucrează la academia sa de la Ovidiu, îi dă sfaturi pe care le apreciază deoarece acesta "a învăţat fotbal pe banii lui".

"Eu discut cu Gigi, ca fin, ca naş, ca prieten. El vine la noi (n.r. - la Academia Gheorghe Hagi de la Ovidiu), ne mai dă câte un sfat, că e om de fotbal acum, după atâţia ani. Învăţ de la el pentru că ştie fotbal, a învăţat şi el pe banii lui. Dar e bine. Nouă, la Academie, ce să ne spună? Că suntem cei mai buni. La echipa mare poate, aici să ne mai dea vreun sfat", a spus Hagi, sâmbătă, într-o conferinţă de presă.

El a adăugat că Gigi Becali se comportă bine la academie. "Lucrurile între noi doi sunt bune. Se comportă bine la Academie, nu aţi văzut că şi scrie? Devine deja şi scriitor. E bine. Bine ar fi să iasă, că pentru orice om e mai bine afară", a precizat Hagi.

Finanţatorul grupării FC Steaua, Gigi Becali, lucrează la Academia Gheorghe Hagi de la sfârşitul lunii aprilie, după ce a fost semnat un contract de angajare pentru muncă necalificată.

Gigi Becali are de executat o pedeapsă de trei ani şi jumătate de închisoare, după ce a fost condamnat, în 20 mai 2013, la trei ani de închisoare în dosarul schimbului de terenuri cu Ministerul Apărării şi a primit ulterior un spor de şase luni, după alte două condamnări, în dosarul "Valiza" şi în cel al sechestrării celor care i-au furat maşina.

Becali a fost încarcerat la Penitenciarul Jilava până în 29 octombrie 2013, când a fost transferat la Penitenciarul Poarta Albă, după ce Administraţia Penitenciarelor a aprobat cererea acestuia. Finanţatorul FC Steaua execută pedeapsa în regim deschis.

 


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Atac cu rachete fără precedent al Ucrainei împotriva Rusiei

2 Voi ați văzut asta? / America, oameni buni...

3 VIDEO București 2024...

4 Așa o fi?

5 Misterioasa decizie a Armatei Chinei...