HCM Constanţa a ratat calificarea în finala Cupei EHF. Echipa va juca în finala mică la Turneul Final Four

HCM Constanţa a ratat calificarea în finala Cupei EHF. Echipa va juca în finala mică la Turneul Final Four

Campioana României la handbal masculin, HCM Constanţa, a ratat, sâmbătă, calificarea în finala Turneului Final Four al Cupei EHF de la Berlin după ce a fost învinsă în semifinale de formaţia franceză Montpellier, cu scorul de 36-32 (18-14).

HCM Constanţa a ratat calificarea în finala Cupei EHF, va juca în finala mică la Turneul Final Four

Marcatorii echipei HCM Constanţa au fost Csepreghi 10 goluri, Şimicu 7, Toma 4, Criciotoiu 3, Cristescu 2, Novanc 2, Vujadinovici 1, Sadoveac 1, Cutura 1, Angelovski 1, în timp ce de la Montpellier s-au remarcat Gajici 9 goluri, Dolenec 6, Grebille 6, Simonet 6.

În prima semifinală a zilei, Pick Szeged a învins echipa Fuchse Berlin, cu scorul de 24-22 (13-9), urmând a juca în finala de duminică cu Montpellier.

Învinsele Fuchse Berlin şi HCM Constanţa vor juca în finala mică, de la ora 14.00, finala mare fiind programată de la ora 16.35.

HCM Constanţa, s-a calificat, în premieră, la Turneul Final Four al Cupei EHF, după ce a eliminat în sferturi formaţia suedeză Lugi HF.

Sursa: mediafax.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

2 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

3 VIDEO Frate, nu ți-ai dori să trăiești așa ceva... Ce o fi fost în capul piloților?

4 De citit...

5 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”