Incidente între suporteri sârbi şi albanezi la Viena. Federaţia Sârbă: Acţiunea care a dus la suspendarea meciului a fost o diversiune politică premeditată

Incidente între suporteri sârbi şi albanezi la Viena. Federaţia Sârbă: Acţiunea care a dus la suspendarea meciului a fost o diversiune politică premeditată

Incidente între suporteri sârbi şi albanezi au avut loc, marţi seară, la Viena, după ce meciul dintre reprezentativele celor două ţări a fost suspendat din cauza unei încăierări generale pe teren, informează site-ul tuttomercatoweb.com.

Conform cotidianul german Bild, un grup de aproximativ 50 de albanezi a luat cu asalt un bar din Viena frecventat de sârbi şi a provocat importante daune în interiorul şi în afara localului până la apariţia forţelor de ordine.

FSS: Acţiunea care a dus la suspendarea meciului cu Albania a fost o diversiune politică premeditată

Federaţia Sârbă de Fotbal (FSS) a anunţat, miercuri, printr-un comunicat de presă, că acţiunea care a dus la suspendarea meciului cu Albania a fost o diversiune politică premeditată, informează L'Equipe.

"A fost o diversiune politică premeditată. Acea dronă a fost cheia întreruperii meciului. Stefan Mitrovici a vrut să scoată steagul din teren pentru ca jocul să poată continua, dar fotbaliştii albanezi l-au atacat. De asemenea, suporterii noştri nu au fost deloc ostili. Dar asta nu este o scuză pentru faptul că anumite persoane au pătruns în teren. După analizarea înregistrărilor, FSS va lua măsuri împotriva delicvenţilor", se arată în comunicatul Federaţiei Sârbe de Fotbal.

Incidentele care au dus la întreruperea meciului Serbia - Albania au izbucnit după ce o dronă pe care era arborat drapelul cu o hartă reprezentând "Marea Albanie" a survolat stadionul. Drona a provocat furia jucătorilor sârbi, Stefan Mitrovici reuşind să prindă acest steag, moment în care a izbucnit o încăierare generală pe teren, iar fanii au intrat în suprafaţa de joc. Meciul a fost întrerupt în minutul 41, la scorul de 0-0.

 


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Atac cu rachete fără precedent al Ucrainei împotriva Rusiei

2 Voi ați văzut asta? / America, oameni buni...

3 VIDEO București 2024...

4 Așa o fi?

5 Misterioasa decizie a Armatei Chinei...