Iorgulescu: Eu i-aş convoca pe Mutu şi Sânmărtean la echipa naţională

Preşedintele LPF, Gino Iorgulescu, a declarat, miercuri, într-o conferinţă de presă, că dacă ar fi selelecţioner i-ar convoca la echipa naţională pe Adrian Mutu şi Lucian Sânmărtean pentru că şi-au demonstrat valoarea în acest început de sezon.

Adrian Mutu (Imagine: Laurentiu Mich/Mediafax Foto)

"Sânmărtean şi Mutu, la cum au jucat în acest început de sezon, ar fi îndreptăţiţi să fie convocaţi la lotul naţional. Mai ales aseară, Sânmărtean a fost printre puţinii de pe teren care a demonstrat că este un jucător de valoare, a fost un artizan al jocului. La nivelul la care au demonstrat că sunt la ora aceasta eu i-aş selecţiona. Dar asta e decizia antrenorului, iar responsabilitatea rezultatului este tot la el", a spus Iorgulescu.

Întrebat dacă Victor Piţurcă va ceda şi îi va convoca în cele din urmă pe Mutu şi Sânmărtean pentru partida cu Grecia din preliminariile Euro 2016, Iorgulescu a răspuns: "Nu vreau să mai fac comentarii la adresa selecţionerului pentru că s-ar putea să se interpreteze şi nu vreau să facem o polemică înaintea meciului important cu Grecia".

Selecţionerul Victor Piţurcă a afirmat în mai multe rânduri că atacantul formaţiei Petrolul Ploieşti Adrian Mutu şi mijlocaşul echipei Steaua Lucian Sânmărtean nu intră în vederile sale pentru partidele din preliminariile Euro 2016.

Echipa naţională a României întâlneşte, la 7 septembrie, de la ora 21.45, pe Stadionul Karaiskakis din Pireu, selecţionata Greciei, în prima etapă a grupei F a preliminariilor Campionatului European din 2016.

Sursa: mediafax.ro

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Se inaugurează o nouă autostradă: Tronsonul din autostrada Transilvania care părea imposibil de deschis …

2 Bine scris...

3 BREAKING Rareș Bogdan, mesaj de ultimă oră care dă frisoane „Ciumei Roșii”!

4 Veste devastatoare pentru PSD: Între 25-30% din electoratul tradițional al partidului nu se va prezenta la vot…

5 Raport intern / Femeia vaccinată cu serul anti COVID Oxford-Astra Zeneca a făcut mielită transversă