Liga I: CS Universitatea Craiova - FC Brașov 0-1

Liga I: CS Universitatea Craiova - FC Brașov 0-1

FC Brașov a învins-o pe CS Universitatea Craiova cu scorul de 1-0 (0-0), miercuri, în Bănie, într-o partidă din etapa a 29-a a Ligii I de fotbal. Singurul gol al partidei a fost înscris de croatul Marko Bencun (78), la prima sa reușită în Liga I, după o eroare a fundașului Cosmin Frăsinescu.

Craiovenii au jucat în avantaj numeric aproximativ o oră, după ce Gabi Matei a fost eliminat în minutul 35 pentru o intrare brutală la Stephane Acka (ivorianul a fost transportat la spital).

Jucătorii gazdă au cerut penalty în minutul 28, când mingea a lovit mâna fundașului brașovean Lucian Goian.

CS Universitatea, care a făcut unul dintre cele mai slabe jocuri din acest sezon, a suferit a doua sa înfrângere pe teren propriu în acest campionat, dar prima cu cuplul Sorin Cârțu — Emil Săndoi. Echipa din Bănie a ratat astfel șansa de a urca pe podium.

Oltenii au patru partide la rând fără victorie (două egaluri, două eșecuri). FC Brașov venea după cinci partide fără victorie (un egal, patru eșecuri).

În tur, CS Universitatea câștigase cu 3-2 sub Tâmpa.

CS Universitatea Craiova — FC Brașov 0-1 (0-0), stadion "Extensiv" — Craiova

A marcat: Marko Bencun (78).

Cartonaș roșu: Gabriel Matei (FC Brașov, 35).

Arbitru: Cătălin Popa (Pitești); arbitri asistenți: George Florin Neacșu (Câmpulung Muscel), Mihai Marius Marica (Bistrița); arbitru de rezervă: Iulian Călin (Ștefănești/AG)

Observatori: Marian Salomir (Cluj-Napoca) — CCA, Romulus Gabor (Hunedoara) — LPF

AGERPRES 


Citește și:

populare
astăzi

1 Descoperire care dă de gândit în Brazilia...

2 O profesoară de Română care susține că „Luceafărul“ lui Eminescu este roman, greu de demis

3 VIDEO De azi se va circula pe 12 km noi din A0, permițând șoferilor o legătură pe autostradă în partea de sud a Capitalei între DN6, DN5 și DN4

4 „Dacă rămâneam cu el era vai de vieţişoara mea. Era un diavol frumos” / I-a fost amantă lui Florin Piersic timp de 9 ani

5 A început „detonarea” lui Piedone? A apărut o „personajă” nouă în peisaj...