Manchester United a confirmat împrumutul lui Radamel Falcao de la AS Monaco

Manchester United a confirmat împrumutul lui Radamel Falcao de la AS Monaco

Oficialii clubului Manchester United au confirmat, marţi dimineaţă, împrumutul pe un sezon cu drept de achiziţionare definitivă a atacantului columbian Radamel Falcao de la echipa AS Monaco.

Manchester United a confirmat împrumutul lui Radamel Falcao de la AS Monaco (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Suntem fericiţi să vă anunţăm că Radamel Falcao a fost adus împrumut pentru un sezon de la AS Monaco, cu drept de achiziţionare definitivă", se arată într-o postare pe contul de Twitter al clubului englez, în care apare şi o poză cu atacantul columbian în tricoul lui Manchester United.

Conform unor surse din cadrul grupării AS Monaco, împrumutul lui Falcao o va costa pe Manchester United zece milioane de euro. Dacă în vara viitoare vor dori să-l achiziţioneze definitiv pe internaţionalul columbian, englezii vor trebui să plătească 55 de milioane de euro.

Pe de altă parte, oficialii clubului Manchester United au anunţat transferul fundaşului olandez al echipei Ajax Amsterdam, Daley Blind (24 de ani), în schimbul a 18 milioane de euro. Daley Blind, fiul fostului internaţional olandez Danny Blind, a semnat un contract pe patru ani cu Manchester United.

Sursa: mediafax.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 Misterioasa navă iraniană care s-a întors ieri, subit, după trei ani, acasă

3 Document secret rusesc obținut de Washington Post

4 Ucraina a încălcat „linia roșie nucleară” a Rusiei? / Culisele unui atac ucrainean asupra unei ținte-cheie din Rusia

5 Foarte interesante amănunte...