Maria Șarapova și Petra Kvitova se înfruntă în finala Fed Cup

Maria Șarapova și Petra Kvitova se înfruntă în finala Fed Cup

Rusoaica Maria Șarapova va avea ocazia să-și ia revanșa în fața cehoaicei Petra Kvitova, după eșecul suferit în semifinalele Turneului Campioanelor de la Singapore, cu ocazia finalei competiției pe echipe Fed Cup, care se va disputa pe 14 și 15 noiembrie la Praga. Cehia, gazda finalei, le va avea în componență, pe lângă Petra Kvitova (numărul 6 mondial), pe Lucie Safarova (nr.8), Karolina Pliskova (nr.13) și Barbora Strycova (nr.41). Căpitanul echipei cehe este Petr Pala.

Maria Șarapova, ocupanta locului 4 WTA, face parte din echipa Rusiei, alături de Ekaterina Makarova (nr.23), Anastasia Pavliucenkova (nr.27), Elena Vesnina (nr.113), în timp ce rolul de căpitan îi revine Anastasiei Miskina.

Tragerea la sorți va avea loc vineri, 13 noiembrie, la 14,00 (ora României)

Cehia și Rusia s-au mai întâlnit în finala Fed Cup în anul 2011, la Moscova, victoria revenind atunci cehoaicelor, cu scorul general de 3-2.

Echipa cehă este deținătoarea trofeului, după ce a învins în finala de anul trecut formația Germaniei, cu 3-1, două dintre punctele câștigătoarelor fiind obținute de Petra Kvitova, care a câștigat ambele meciuri de simplu. AGERPRES 


Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 Nu le zice rău Ciucă...

4 Era omul Rusiei? / O anchetă de contraspionaj duce la demiterea comandantului polonez al EUROCORPS, locotenent-generalul Jaroslaw Gromadzinski

5 „Le-am spus atunci, foarte clar: Într-o lună începe războiul”