Maria Șarapova va juca pentru a 19-a oară în semifinalele unui turneu de Mare Șlem

Maria Șarapova va juca pentru a 19-a oară în semifinalele unui turneu de Mare Șlem

Jucătoarea rusă de tenis Maria Șarapova (27 ani), numărul 2 mondial, s-a calificat pentru a 19-a oară în cariera sa în semifinalele unui turneu de Mare Șlem, după ce a învins-o în două seturi, 6-3, 6-2, pe canadianca Eugenie Bouchard (nr. 7), marți, la Melbourne, în sferturile de finală ale Openului Australiei.

Câștigătoare a turneului de la Antipozi în 2008, Maria Șarapova are în palmares cinci titluri de Grand Slam, ultimul cucerit anul trecut la Roland Garros (în fața Simonei Halep), după ce a trecut în semifinale de chiar de Bouchard (4-6, 7-5, 6-2).

"Țarina" o va avea ca adversară în penultimul act la Australian Open pe compatrioata sa Ekaterina Makarova, cap de serie numărul 10, care a produs surpriza reușind să o elimine pe românca Simona Halep (6-4, 6-0), cea de-a treia favorită a competiției.

Ultimele două partide din sferturile de finală, Serena Williams (SUA/nr.1) — Dominika Cibulkova (Slovacia/nr.11) și Venus Williams (SUA/nr.18) — Madison Keys (SUA), se vor disputa miercuri. AGERPRES 


Citește și:

populare
astăzi

1 PSD și PNL vor avea candidați separați la București: Gabriela Firea și Sebastian Burduja

2 Citiți și voi cine s-a prezentat la prima recrutare de soldați organizată de MAPN în 2024

3 O informație care dă fiori / Ce știe CIA despre intențiile Rusiei în Europa?

4 AUDIO Numele lui Coldea, într-un nou scandal. Anca Alexandrescu a difuzat înregistrări depuse la DNA

5 „Dacă voiai să câștigi nu era suficient doar să-ți petreci câteva ore cu un bărbat”