Mergea și Bopanna, în semifinalele probei de dublu la Halle (ATP)

Mergea și Bopanna, în semifinalele probei de dublu la Halle (ATP)

Perechea româno-indiană Florin Mergea/Rohan Bopanna s-a calificat, joi, în semifinalele probei de dublu din cadrul turneului ATP pe iarbă de la Halle (Germania), dotat cu premii totale de 1.574.640 euro, după ce a trecut de cuplul Marin Draganja (Croația)/Henri Kontinen (Finlanda), cu 7-6 (4), 7-6 (3).

Meciul, care a durat o oră și 22 de minute, a fost unul foarte echilibrat, punându-se foarte mult accentul pe serviciu. Mergea și Bopanna au reușit un procentaj de 92% la punctele realizate din primul serviciu, în timp ce procentajul adversarilor a fost de 87%. Cuplul româno-indian, cap de serie umărul doi, a reușit 7 ași, în timp ce Draganja și Kontinen au realizat 12. În acest meci nu s-a realizat niciun break, perechea româno-indiană salvând patru mingi de break, iar Draganja/Kontinen una.

Florin Mergea și Rohan Bopanna, care în weekend au câștigat titlul la la Stuttgart (tot pe iarbă), i-au mai învins pe Marin Draganja (fostul partener al românului) și pe finlandezul Henri Kontinen, cu 5-7, 7-6 (5), 10-6 în primul tur la Mastersul de la Madrid, unde apoi au câștigat titlul.

Mergea și Bopanna și-au asigurat un cec de 23.990 euro și 180 de puncte ATP, iar în penultimul act vor înfrunta cuplul american Eric Butorac/Scott Lipsky. În semifinale sunt calificați și principalii favoriți, românul Horia Tecău și olandezul Jean-Julien Rojer, care vor întâlni perechea Raven Klaasen (Africa de Sud)/Rajeev Ram (SUA). AGERPRES 

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 „Bianca Drăgușanu, amantă, prostituată, psihopată…” / Daria Radionova l-a dat în fapt pe Alex Bodi!

2 VIDEO Actorul PSD George Ivaşcu, noul Mare Maestru al Marii Loji Naţionale din România

3 Așa e!

4 Ce avere ar avea în realitate Gigi Becali. Dumitru Dragomir face dezvăluiri

5 „Acolo sunt mulți rechini cu diverse interese” / Noi dezvăluiri din interiorul Ministerului Sănătății