Polo pe apă: România, învinsă de Grecia cu 15-9, în optimile Campionatului European de la Belgrad

Naționala de polo pe apă a României a fost învinsă de Grecia cu scorul de 15-9 (5-3, 5-3, 4-1, 1-2), duminică, în optimile de finală ale Campionatului European masculin de la Belgrad. Tricolorii nu au reușit să facă față adversarului mai valoros decât zece minute, Grecia desprinzându-se de la 5-5, în sfertul al doilea. La jumătatea confruntării, elenii aveau patru goluri în plus pe tabelă, 10-6, pentru ca pe finalul jocului scorul să arate 15-7 pentru Grecia. Echipa noastră a mai punctat de două ori pe final, reducând din ecart.

Mihnea Gheorghe a fost cel mai bun marcator al României, cu 5 goluri. Pentru echipa antrenată de Dejan Stanojevic au mai înscris Tiberiu Negrean — 2, Roland Szabo — 1, Cosmin Radu — 1. Au mai jucat Dragoș Stoenescu, Marius Țic — Nicolae Oanță, Andrei Bușilă, Daniel Teohari, Mihnea Chioveanu, Dimitri Goanță, Alexandru Ghiban, Alex Popoviciu.

Golurile grecilor au fost marcate de Ioannis Fountoulis — 6 goluri, Alexandros Gounas — 4, Christos Afroudakis — 2, Emmanouil Mylonakis — 1, Konstantinos Genidounias — 1, Christodoulos Kolomvos — 1.

În sferturi, Grecia va înfrunta Spania, în timp ce România va juca împotriva Maltei, pentru locurile 9-16, luni, de la ora 10,30 (ora României).

AGERPRES

 

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 România „valorilor” / Haznalele TV sunt în delir

2 Cine va câștiga alegerile în SUA? Predicția profesorului care nu a dat greș niciodată

3 Revoltă în Poliţie / „Am ajuns firma de pază a ţiganilor. Asta se întâmplă când apar cumetriile cu ţiganii şi ş…

4 „Categoria valori” / Petrecere cu 100 de lideri interlopi în clubul Kundalini din Tei, iar Poliția spune că n-au…

5 115 milioane de euro! Istoricul dosarului Constanda. Băsescu a dat cepul