Presa bulgară, după meciul Steaua - Ludogoreţ: „Iadul de la Bucureşti“

Presa bulgară, după meciul Steaua - Ludogoreţ: „Iadul de la Bucureşti“

„Ludogoreţ nu a supravieţuit în iadul de la Bucureşti. Campioana Bulgariei a pierdut, scor 1-0, primul meci cu Steaua din play-off-ul Champions League. Partida s-a disputat pe Naţional Arena, în faţa a 40.000 de spectatori, 3.000 dintre aceştia fiind bulgari. Doar câteva minute le-au lipsit celor de la Ludogoreţ pentru a obţine o remiză, însă Chipciu a înscris în minutul 88“, au notat jurnaliştii de la sportal.bg.

Returul dintre cele două echipe se va disputa pe 27 august, la Sofia. Învingătoarea „dublei“ se va califica în grupele Champions League, în timp ce formaţia care pierde va evolua în faza similară Europa League.

VIDEO Steaua - Ludogoreţ 1-0: Chipciu a aruncat campioana în „iad“, dar a şi scos-o de acolo. Pierdere grea pentru retur

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 Bilanțul după trei luni al noului comandant al Forțelor Armate Ucrainene: Armata lui Putin sângerează din greu, dar câștigă încă teren

3 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

4 Se întâmplă lucruri? / Se strânge robinetul?

5 Dorel Vișan, premiat de Masonerie pentru prezența la Moscova...