Pugilistul Jermain Taylor, arestat după ce şi-a împuşcat vărul

Pugilistul Jermain Taylor, arestat după ce şi-a împuşcat vărul

Pugilistul american Jermain Taylor, fost deţinător al centurilor WBC şi WBO la categoria mijlocie, a fost arestat, marţi, după ce a tras mai multe focuri de armă în timpul unui conflict la locuinţa sa din localitatea Maumelle, vărul său fiind rănit grav, informează espn.go.com.

Jermain Taylor (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Potrivit sursei citate, Taylor (36 de ani) este acuzat de violenţă în formă agravată şi judecătorul Wayne Gruber a stabilit în cazul său o cauţiune de 25.000 de dolari. De asemenea, judecătorul a acceptat solicitarea apărării ca pugilistul să poată părăsi teritoriul statului Arkansas pentru a se antrena în vederea unui meci cu australianul Sam Soliman, în luna octombrie.

Carl Minden, purtător de cuvânt al poliţiei regionale, a declarat că soţia lui Taylor, Erica, a fost cea care a chemat poliţiştii marţi seară, la ora locală 19.00. "Vărul lui Taylor şi încă o persoană au fost în vizită la locuinţa pugilistului şi a avut loc un conflict. La un moment dat, Taylor a scos o armă şi a tras mai multe focuri. Vărul său a fost rănit de mai multe gloanţe. Vărul este în viaţă şi în stare critică la spital. Are răni destul de grave. Cealaltă persoană nu a fost rănită, dar Taylor a tras de mai multe ori şi nu a nimerit", a explicat Minden, adăugând că vărul lui Jermain Taylor şi cealaltă persoană nu erau înarmaţi.

Acest incident a avut loc la doar două săptămâni după ce Jermain Taylor a ajuns la un acord pentru un meci cu Sam Soliman. Meciul ar urma să aibă loc în data de 8 octombrie, la Biloxi (Mississippi).

Sursa: mediafax.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

3 Prima intoxicare aruncată pe piață de Antena 3, un sondaj realizat de fostul ginere al lui Dan Voiculescu

4 Da, are 60 de ani și s-a calificat la concursul național de frumusețe Miss Argentina...

5 VIDEO Surpriză totală / Cine ar fi „gurul” discipol al lui Gregorian Bivolaru săltat de mascați. Eugen Mârtz era invitat mereu la B1TV, la emisiunea Al…