Reghecampf: M-am dus să îl salut pe Piţurcă, dar m-a refuzat ostentativ

Reghecampf: M-am dus să îl salut pe Piţurcă, dar m-a refuzat ostentativ

Antrenorul formaţiei Al Hilal, Laurenţiu Reghecampf, a declarat că a intenţionat să îl salute pe tehnicianul echipei Al Ittihad, Victor Piţurcă, înaintea meciului direct din campionatul Arabiei Saudite, dar acesta l-a refuzat "ostentativ".

"Era normal să mă duc să-l salut, eram antrenorul mai tânăr, ne întâlneam doi antrenori români. Eu am făcut un gest normal, m-am dus să-l salut, dar el a refuzat, în stilul caracteristic. Am presimţit că va face asta, dar nu regret gestul, e un gest omenesc. A refuzat ostentativ, nu a vrut să dea mâna", a afirmat Reghecampf, informează www.dolce-sport.ro.

Fostul antrenor al echipei Steaua a adăugat că se va întâlni din nou cu Victor Piţurcă la 23 decembrie, cu ocazia meciului Al Ittihad - Al Hilal din optimile de finală ale Cupei Prinţului, dar de data aceasta nu îl va mai saluta. "Foarte mulţi m-au îndemnat să o fac, soţia mea, Gigi Becali, toţi colaboratorii mei... Ne întâlnim din nou pe 23 decembrie, dar nu are niciun rost să mă duc să îl mai salut, dacă a refuzat prima data. Chiar dacă nu vorbim, ne puteam saluta şi cu asta basta", a menţionat Reghecampf.

Laurenţiu Reghecampf şi Victor Piţurcă se află de mai mult timp în conflict, cei doi jignindu-se şi acuzându-se reciproc de incompetenţă în perioada în care primul conducea formaţia Steaua, iar celălalt ocupa funcţia de selecţioner al echipei naţionale.

Cei doi s-au întâlnit ca adversari, luni seara, în meciul Al Ittihad - Al Hilal, încheiat la egalitate, scor 0-0, în cadrul etapei a X-a a campionatului Arabiei Saudite.

În clasament, Al Ittihad este pe locul 4, cu 22 de puncte, iar Al Hilal pe 5, cu 17 puncte şi două meciuri mai puţin disputate.

 

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 CULISE Președintele Iohannis a decis să nu-l mai desemneze pe Cîțu premier / Care sunt variantele din PNL

2 Așa o fi?

3 Florin Călinescu l-a chemat pe Ciolacu și a dat chix cu prima emisiune

4 Dezvăluiri despre „statul” din spatele statului... / Ăsta e fostul șef al cancelariei lui Ponta

5 Da, cea din brațele lui Neymar este Vlăduța Lupău...