Rugby: România a anunțat lotul de 31 de jucători pentru Cupa Mondială 2015

Rugby: România a anunțat lotul de 31 de jucători pentru Cupa Mondială 2015

Staff-ul tehnic al reprezentativei de rugby a României a anunțat, marți, lotul definitiv de 31 de jucători pentru Cupa Mondială din Anglia, care debutează luna viitoare.România face parte din Grupa D, alături de Franța, Irlanda, Canada și Italia la Rugby World Cup 2015 (18 septembrie-31 octombrie)

Potrivit site-ului Federației Române de Rugby, din pachetul de înaintare vor face parte Paulică Ion, Mihăiță Lazăr, Andrei Ursache, Alexandru Țăruș, Horațiu Pungea, Andrei Rădoi, Otar Turașvili, Eugen Căpățână, Valentin Popîrlan, Johannes Van Heerden, Marius Antonescu, Valentin Ursache, Mihai Macovei, Viorel Lucaci, Stelian Burcea, Ovidiu Toniță și Daniel Carpo.

În linia de treisferturi au fost nominalizați Florin Surugiu, Valentin Calafeteanu, Tudorel Bratu, Dănuț Dumbravă, Michael Wiringi, Paula Kinikilau, Florin Vlaicu, Csaba Gal, Adrian Apostol, Ionuț Botezatu, Florin Ioniță, Mădălin Lemnaru, Cătălin Fercu și Sabin Strătilă.

''Stejarii'' vor debuta pe 23 septembrie, contra Franței, pe Queen Elizabeth Olympic Park. Va urma meciul cu Irlanda, pe 27 septembrie, pe Wembley, partida cu Canada se va juca pe 6 octombrie, la Leicester, iar meciul cu Italia este programat pe 11 octombrie, la Exeter.

Dintre acești 31 de jucători vor fi aleși și cei care vor evolua în testul cu Tonga, pe 5 septembrie, de la ora 21,00, pe Stadionul Național Arcul de Triumf din București.

AGERPRES 


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Atac cu rachete fără precedent al Ucrainei împotriva Rusiei

2 Voi ați văzut asta? / America, oameni buni...

3 VIDEO București 2024...

4 Așa o fi?

5 Misterioasa decizie a Armatei Chinei...