Schumacher "face progrese", spune purtătoarea sa de cuvânt

Schumacher "face progrese", spune purtătoarea sa de cuvânt

Starea de sănătate a lui Michael Schumacher se îmbunătățește, a declarat Sabine Kehm, purtătoarea de cuvânt a septuplului campion mondial de Formula 1, cu ocazia unui eveniment promoțional, relatează AFP.
"Suntem fericiți să putem spune că el (Schumacher) face progrese, și spun asta ținând mereu cont de gravitatea rănii pe care a suferit-o la cap", a afirmat Sabine Kehm vineri, în interviul acordat unui sponsor.

Fostul rege al Formulei 1 va mai avea nevoie de mult timp pentru recuperare, a subliniat totuși purtătoarea sa de cuvânt.

Schumacher, 46 de ani, s-a rănit grav la cap în Alpii francezi în decembrie 2013, într-un accident de schi în urma căruia a fost în comă aproape șase luni.

Tratat timp de cinci luni în spitalul din Grenoble (Franța), fostul pilot, ieșit din comă, s-a întors în Elveția pe 16 iunie pentru a primi îngrijiri în spitalul universitar din Lausanne, renumit pentru experții săi în neurologie.

El a revenit în septembrie alături de familie, în casa sa din Gland, pe malul râului Leman. AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 PSD și PNL vor avea candidați separați la București: Gabriela Firea și Sebastian Burduja

2 Citiți și voi cine s-a prezentat la prima recrutare de soldați organizată de MAPN în 2024

3 „Dacă voiai să câștigi nu era suficient doar să-ți petreci câteva ore cu un bărbat”

4 Expert despre porcăria comisă de E.ON: Este o înșelătorie, oamenii nu au ce să facă pentru că nu mai există concurență

5 O informație care dă fiori / Ce știe CIA despre intențiile Rusiei în Europa?