Sibiu: Președintele Klaus Iohannis, prezent la meciul de dublu din Cupa Davis

Președintele Klaus Iohannis este prezent alături de soția Carmen, în loja oficială, la meciul de dublu din cadrul întâlnirii de Cupa Davis ce opune echipele României și Israelului, sâmbătă, în Sala "Transilvania" din Sibiu, relatează corespondentul AGERPRES.

Președintele Klaus Iohannis anunțase, vineri, pe Facebook, că va fi prezent la una dintre partidele de tenis care vor avea loc la Sibiu între echipele României și Israelului în cadrul Cupei Davis.

"În aceste zile, Sibiul, orașul meu natal, găzduiește câteva meciuri de tenis între echipele României și Israelului, în cadrul Cupei Davis. Voi susține echipa noastră, asistând la una dintre partide. Admir rigoarea și precizia pe care le presupune acest sport și mă bucur că astfel voi putea să fiu alături de reprezentanții României, la Sala Sporturilor 'Transilvania' din Sibiu", scrie Iohannis.

Ilie Năstase, dar și căpitanul nejucător al României, Andrei Pavel, au declarat încă de vineri, că familia prezidențială aduce noroc jucătorilor români.

"Păi deja a fost soția și a adus noroc. Dânsul aduce noroc tot timpul românilor", a spus vineri seară Ilie Năstase.

Prezența lui Klaus Iohannis și a soției acestuia, sâmbătă, la meciul de dublu din Cupa Davis, este pentru jucătorii români "o motivație".

"Sigur e o motivație. (...) E o onoare că vine președintele Iohannis să ne vadă. (...) E o onoare pentru tot sportul să avem președintele sau prima doamnă la acest meci", consideră Andrei Pavel.

Echipa României conduce Israelul cu 2-0 după prima zi a întâlnirii de Cupa Davis, după ce Adrian Ungur l-a învins cu 7-5, 6-3, 6-0 pe Bar Tzuf Botzer, iar Marius Copil a dispus de cel mai bun jucător al oaspeților, Dudi Sela, cu 6-7 (3), 7-6 (3), 6-4, 6-2, în Sala Transilvania din Sibiu, în primul tur al competiției, Grupa I valorică a zonei Europa-Africa.

Echipa care va câștiga întâlnirea va accede în turul al doilea din Grupa I, Zona Europa-Africa, iar echipa care va pierde va merge la barajul turului 1 al Grupei I, adversară fiind în ambele cazuri una dintre reprezentativele Sloveniei sau Slovaciei. AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Legist INML București / „Am participat la peste 15.000 de autopsii, însă cei decedați din cauza COVID arată alt…

2 Imaginea care arată că ruşii sunt în stare de orice / Să credem în vaccinul lui Putin?

3 Pe „liberala” asta scrie mare Vosganian. Era crudă ca para-n pârg când „vulturul” armean a luat-o sub aripă...

4 Maria, fiica lui Vladimir Putin care a testat vaccinul anti-coronavirus

5 Control la Serviciul Omoruri al Poliției Capitalei după ce mascații trimiși să descindă la casa Duduienilor au…