Simona Halep a oferit înghețată fanilor, la turneul de la Cincinnati

Simona Halep a oferit înghețată fanilor, la turneul de la Cincinnati

Jucătoarea română de tenis Simona Halep, calificată în sferturile de finală la turneul de la Cincinnati, a oferit înghețată, a făcut fotografii și a acordat autografe, în cadrul unei acțiuni promoționale, la inițiativa organizatorilor competiției. Simona Halep, calificată în sferturile de finală la turneul de la Cincinnati , mai are nevoie de doar două victorii pentru a reveni pe poziția secundă în clasamentul WTA și a o depăși, astfel, pe rusoaica Maria Șarapova. Halep a învins-o joi, cu 4-6, 6-4, 6-2, pe germanca Andrea Petkovic, cap de serie numărul 15 la această competiție.

Conform tradiție, Simona Halep a răspuns și la câteva întrebări adresate de suporterii săi din Statele Unite ale Americii, informează dolce-sport.ro .

La întrebarea în ce parte a lumii preferă să se odihnească, Simona Halep a spus scurt ''Paris''. Iar la întrebarea ce îi place cel mai mult să facă la Cincinnati, Simona a replicat: ''A juca tenis este cel mai bun lucru pe care îl poți face aici''. AGERPRES 


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO „Ucrainenii au luat 8.000 de telefoane mobile și le-au pus pe stâlpi de doi metri, așa detectează dronele Shahed”

2 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

3 Așa o fi? /

4 Dezvăluirile neașteptate ale șefului serviciului secret din Ucraina

5 Culisele uriașului scandal care zguduie regimul Orban, în Ungaria