SIMONA HALEP, după victoria cu KARIN KNAPP de la AUSTRALIAN OPEN: "Am fost puțin nervoasă"

SIMONA HALEP, după victoria cu KARIN KNAPP de la AUSTRALIAN OPEN: "Am fost puțin nervoasă"

SIMONA HALEP - AUSTRALIAN OPEN 2015. Simona Halep s-a calificat, în noaptea de duminică spre luni, în turul 2 de la Australian Open. Românca nu i-a dat nicio șansă italiencei Karin Knapp, pe care a învins-o în două seturi, 6-3, 6-2, după o oră și 28 de minute de joc.

 SIMONA HALEP - AUSTRALIAN OPEN 2015. Imediat după succesul de pe Rod Laver Arena, românca de pe locul 3 WTA a vorbit despre meciul cu italianca de pe locul 51 WTA.

"A fost greu, la început am fost puţin nervoasă. E primul turneu de Mare Şlem al anului şi cred că e normal. Am câştigat până la urmă şi totul e bine. Încerc să mă gândesc că joc un meci ca oricare altul atunci când mă enervez.

Trebuie să ţin mingea mai mult în teren, pentru a-mi relaxa braţele. Nu trebuie să greşesc prea mult, e totuşi un Grand Slam. Per total, cred că m-am descurcat foarte bine.

E pentru a treia oară când joc pe arena principală într-un turneu. Când am intrat şi am văzut multă lume m-am bucurat, m-am simţit bine", a declarat Simona Halep, la Eurosport.


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Atac cu rachete fără precedent al Ucrainei împotriva Rusiei

2 Voi ați văzut asta? / America, oameni buni...

3 VIDEO București 2024...

4 Așa o fi?

5 Misterioasa decizie a Armatei Chinei...