Simona Halep: ''La mulți ani, România! Un gând bun românilor de pretutindeni''

Simona Halep: ''La mulți ani, România! Un gând bun românilor de pretutindeni''

Jucătoarea de tenis Simona Halep, numărul doi mondial, a transmis o urare de 1 Decembrie și un gând bun românilor de pretutindeni. ''La mulți ani, România! Un gând bun românilor de pretutindeni'', a scris marți Simona Halep pe pagina sa de Facebook .

Sub această urare este postată o fotografie cu steagul tricolor fluturând în vânt.

Simona Halep va începe sezonul 2016 în circuitul profesionist feminin cu turneul de la Brisbane (Australia), programat în perioada 3-9 ianuarie, potrivit site-ului WTA.

La Brisbane, turneu de nivelul Premier, Simona va avea adversare foarte puternice, precum Garbine Muguruza (3 WTA), Maria Șarapova (4 WTA) și Angelique Kerber (10 WTA), dar vor participa și alte jucătoare valoroase, ca Timea Bacsinszky, Carla Suarez Navarro, Belinda Bencic, Roberta Vinci, Sara Errani, Jelena Jankovic ori Victoria Azarenka.

Halep a renunțat astfel la turneul de la Shenzhen, care se va desfășura în aceeași perioadă și pe care românca l-a câștigat anul trecut.

AGERPRES 


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO „Ucrainenii au luat 8.000 de telefoane mobile și le-au pus pe stâlpi de doi metri, așa detectează dronele Shahed”

2 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

3 Dezvăluirile neașteptate ale șefului serviciului secret din Ucraina

4 Culisele uriașului scandal care zguduie regimul Orban, în Ungaria

5 Așa o fi? /