Simona Halep s-a CALIFICAT în FINALA turneului de la Dubai, după ce a învins-o pe Caroline Wozniacki

Simona Halep s-a CALIFICAT în FINALA turneului de la Dubai, după ce a învins-o pe Caroline Wozniacki

Simona Halep, locul 4 WTA şi cap de serie numărul 1, s-a calificat în finala turneului de categorie Premier 5 de la Dubai, după ce a învins-o, vineri, cu scorul de 2-6, 6-1, 6-1, pe daneza Caroline Wozniacki, locul 5 WTA şi cap de serie numărul 3.

"Este un sentiment incredibil, a fost un meci greu, Caroline a alergat mult. Insa publicul a fost minunat, nu pot sa pierd cu voi in tribune. De la o zi la alta am jucat mai bine, am incercat sa fiu agresiva, sa joc ceea ce stiu mai bine. Ma bucur de tenisul pe care il joc. Nu am mai jucat cu Karolina (n.r. Pliskova), ea serveste foarte bine, trebuie sa stau aproape de linia de fund, va fi un meci dificil" - Simona Halep, imediat dupa incheierea partidei cu Caroline Wozniacki.

Halep s-a impus după un meci care durat o oră şi 42 de minute.

Calificarea în finală la Dubai este recompensată cu 227.860 de dolari şi 585 de puncte WTA. În cazul unui succes înregistrat sâmbătă, în acest ultim act, Halep va reveni pe locul 3 WTA.

Adversara Simonei Halep de sâmbătă (ora 17.00) este jucătoarea cehă Karolina Pliskova, 22 de ani, locul 18 WTA, care se află în cel mai bun moment al carierei.

 Pliskova, cap de serie numărul 17, a reuşit, tot vineri, calificarea în premieră în ultimul act al unui turneu important, după victoria înregistrată, cu scorul de 6-4, 5-7, 7-5, în faţa sportivei spaniole Garbine Muguruza, locul 24 WTA.

Cele două finaliste se vor întâlni în premieră.


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 Document secret rusesc obținut de Washington Post

3 Misterioasa navă iraniană care s-a întors ieri, subit, după trei ani, acasă

4 Ucraina a încălcat „linia roșie nucleară” a Rusiei? / Culisele unui atac ucrainean asupra unei ținte-cheie din Rusia

5 Foarte interesante amănunte...