Steaua a făcut mutarea decivisă în cazul Breeveld, acum urmează Hamza. Ambii jucători vor fi trecuţi pe lista UEFA

Steaua a făcut mutarea decivisă în cazul Breeveld, acum urmează Hamza. Ambii jucători vor fi trecuţi pe lista UEFA

Chiar în timpul meciului pe care campioana României l-a câştigat la Cluj, cu CFR , oficialii Stelei negociau la telefon cu omologii de la Pandurii pentru transferul lui Nicandro Breeveld. După mai multe săptămâni de discuţii, cele două părţi au ajuns duminică seara la un acord, iar anunţul transferului a fost făcut chiar de Constantin Gâlcă, după partida cu CFR. "Mă bucur enorm că s-a perfectat transferul lui Breeveld. Acum, îl aştept şi pe Hamza, pentru că avem nevoie de jucători", a spus Costel Gâlcă pentru Look TV.

Odată perfectată mutarea, Breeveld va ajunge luni dimineaţă la Bucureşti şi va afectua vizita medicală. Aducerea mijlocaşului olandez îi va costa pe stelişti 500.000 de euro, în vreme ce Pandurii a păstrat o cotă de 20% dintr-un viitor transfer.

Pe lângă Breeveld, Steaua este foarte aproape de a-l aduce şi pe Hamza, fost jucător al Petrolului, legitimat acum la Botev Plovdiv. Valeriu Argăseală, preşedintele campioanei, a ajuns deja la un acord oficialii bulgari. "Cu Hamza sper să terminăm mâine (n.r. luni). E un acord de principiu, dar până nu semnăm actele, nu e nimic sigur", a spus Argăseală pentru Look TV.

Interesant este că cei doi fotbalişti vor fi trecuţi de Steaua pe lista UEFA pentru a putea juca în play-off-ul Ligii Campionilor, unde roş-albaştrii se vor duela cu bulgarii de la Ludogoreţ.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO „Ucrainenii au luat 8.000 de telefoane mobile și le-au pus pe stâlpi de doi metri, așa detectează dronele Shahed”

2 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

3 Așa o fi? /

4 Dezvăluirile neașteptate ale șefului serviciului secret din Ucraina

5 Culisele uriașului scandal care zguduie regimul Orban, în Ungaria