Steaua a pierdut Supercupa

Steaua a pierdut Supercupa

ASA Târgu Mureș a cîştigat primul trofeu al acestui sezon şi totodată din istorie, după victoria din Supercupa României împotriva Stelei, scor 1-0.

În prima repriză nu s-a întîmplat nimic notabil în afară de o minge trimisă de Chipciu care i-a pus probleme lui Stăncioiu (10'). După 44 de minnute Gabi Iancu s-a accidentat şi a fost înlocuit de Grădinaru.

Singurul gol al partidei a fost marcat în minutul 63, cînd Pawel Golanski a găsit o pasă senzaţională către Axente, iar acesta din urmă n-a trebuit decît să devieze balonul.

Astfel, o dată cu trofeul cîştigat de ASA, Ousmane N'Doye, 37 de ani, a reuşit să cucerească primul trofeu de cînd se află în România (din 2008 cînd a semnat cu FC Vaslui). Şi Dan Petrescu a reuşit o performanţă de excepţie, fiind primul antrenor din istoria fotbalului românesc care vine pentru un singur meci şi reuşeşte să aducă un trofeu.


Citește și:

populare
astăzi

1 Bilanțul după trei luni al noului comandant al Forțelor Armate Ucrainene: Armata lui Putin sângerează din greu, dar câștigă încă teren

2 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

3 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

4 Se întâmplă lucruri? / Se strânge robinetul?

5 „Au vrut ca o Ucraină epuizată, dar încă neînvinsă, să fie forțată să se așeze la masa negocierilor cu o Rusie epuizată, dar și neînvinsă”