Steaua, la prima înfrângere din acest campionat. Ceahlăul câştigă în Ghencea într-un meci în care Filip şi Chipciu au fost eliminaţi

Steaua, la prima înfrângere din acest campionat. Ceahlăul câştigă în Ghencea într-un meci în care Filip şi Chipciu au fost eliminaţi

În faţa a doar câteva mii de spectatori, Steaua Bucureşti nu a pierdut un meci în care pornea ca favorită clară. Astfel, echipa antrenată de Gâlcă pierde primul meci de campionat din sezonul 2014/2014 al primei ligi din România.

Eroul celor din Piatra Neamţ a fost Achim, cel care în minutul 48 a înscris de la aproximativ 11 metri la colţul lung. În plus, moldovenii puteau să-şi majoreze avantajul în minutul 56, moment al jocului când Marc a trimis mingea în poarta Stelei cu capul. Ghinionul celor din Piatra Neamţ a fost că acest gol a fost anulat pe motiv de ofsaid.

Finalul meciului a tensionat după ce în încercarea de a căuta egalarea, Steaua a rămas în inferioritate numerică în minutul 87. Filip a fost eliminat, după primirea celui de-al doilea cartonaş galben, iar în prelungirile partidei, în minutul 90+3, Chipciu a primit, de asemenea, al doilea cartonaş galben, pentru simulare.

Antrenorul Stelei a afirmat că poartă întreaga vină pentru jocul slab al Stelei de sâmbătă seară: „Este un meci pierdut, un meci în care ne-am creat ocazii. Cred că trebuia să tragem mai mult de la distanţă, iar dacă reuşeam să deschidem scorul în prima repriză alta cred că era situaţia. Golul l-am luat pe o neatenţie şi asta ne-a costat. Era important pentru noi să câştigăm azi şi să facem 15 puncte, pentru că puteam să ne distanţăm. Vina este numai a mea, pentru că eu am alcătuit echipa. Dacă un jucător sau toată echipa nu evoluează bine, e vina mea”, a precizat Gâlcă.

Echipele de start:

Steaua: Arlauskis (Niţă '36) - Râpă, Luchin, Filip, Toşca - Neagu, Breeveld - Chipciu, Stanciu (Sânmărtean '46), Pîrvulescu (Ad. Popa '46) - Keşeru. Antrenor: Constantin Gâlcă.

Ceahlăul Piatra Neamţ: Calancea - Dumitraş, Marc, Cazan, Slavickas (Ţepeş '58) - Popadiuc, Achim, Clonin, Chitoşcă - Ştefănescu (Lucas Garcia '88), A. Pavel (Cîrjan '82). Antrenor: Florin Marin.

Arbitri: Lucian Rusandu - Alexandru Cerei, Stelian Slabu - Teodor Crăciunescu

La finalul jocului, în momentul în care arbitrii au ieşit de pe teren, suporterii de la tribuna a doua au aruncat spre ei cu câteva pahare pline cu suc, potrivit Mediafax.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Atac cu rachete fără precedent al Ucrainei împotriva Rusiei

2 Voi ați văzut asta? / America, oameni buni...

3 Așa o fi?

4 VIDEO București 2024...

5 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...